Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !

Cevap: Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !

Beyler bu TNT türksatta varmı varsa nasıl bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.

Turksatta sifre giriyomus.

ben karasal kullanıyorum tnt de var sorun olur mu ?

sanirim şöyle anlatirsam daha net anlaşilicak turksat filan sormada ortadan kalkicak..mac saatinde TNT d-smart in yayinina gecicek su an cihazlarinizla izleyebiliyomusunuz d-smart i? hayir... mac saatindede izleyemiyeceksiniz işte anlasildi!!

Daha dün cnn türkü izlerken ertem şenerin sesinden dinledim 20.00 de bizi maç 22.05 de fb nin maçı var dedi naklen cnn türkde dedi.

Türksatın zaten hiçbir özelliği yok.Karasal ondan bin kat iyi Sanırım Türksaat ntvspordaki ispanya ligi kapanıyo ama karasalda kapanmıyo,allahdan digitürk varda ondan izliyoruz.söküp atıcam evdeki türksatı gidip çarşıdan bir tane kılıç anten alıcam.

Ben karasal anten kullanıyorum,şimdi yarın tnt'den maçı izlerim demi? bazıları tnt vermiyecek diyor :(.

Görüntü derken neyi kastediyorsun maçı canlı olarak izleyemiyecek miyiz tnt'den ? yoksa yine d-smart mı ?

ferhat oturma odanda tv var yatak odasinada bi tv attin arayada bi kablo attin..oturma odanda ne gösteriyosa yatak odasindada aynisini izlersin dimi...tnt de d-smart a kablo aticak iste mac saatinde anladin..

Geri
Üst Alt