Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !

Cevap: Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !

Kablolu yayın'ı olanlar dikkat etsinler. TNT, Nickelodeon ile beraber sözleşme gereği dönüşümlü yayınlanıyor. Yani 9'a kadar Nickelodeon yayında. Maçın ikinci yarısında bağlanacak sanırım kabloluda TNT'ye.

Şaka değil mi?

Dönüşümlü yayınladıkları gerçek ama bildiğim kadarıyla Nickelodeon yayını 9'a kadar değil 6ya kadar.

TV başında olan biri varsa kabloludan bakıp bizi aydınlatabilir bu konuda.

İlk 11'imiz

Leo Franco

Sabri Sarıoğlu

Emre Aşık

Emre Güngör

Hakan Balta

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Elano Blumer

Harry Kewell

Kader Keita

Milan Baros

digiturkte hangi kanaldan izleyebilcez bilgisi olan varmı?

Saat 7'yi 10 geçiyor hala nikoledion açık

Off kahvede yok bu memlekette ya, nete kaldık valla.

Arkadaşlar ben biraz araştırmaya çalıştım genel olarak söylenen maç saatinde nickelodeon'un tnt'ye döneceği şeklinde.

arkadaslar ya ben anlatamiyorum ya sizde anlama problemi var 2 gundur bas bas bagirip anlatmaya calisiyorum biri turksat sifresini soruyo biri TNT ye attigi icerigi belli olmayan maile gelen cevabi yayinliyor....size diyorumki d-smart harici cihazlardan izlenemiyecek TNT ye mail atan arkadaslar cihaz icerigi ile mail atarlarsa en saglikli cevabi alicaklar ...d-smart harici uydu alicisi olanlar maci izleyemiyecekler tv üstü yada cati anteni kullanarak karasal yayina gecin..mac saatinde burda görüntü gitti izleyemiyorum diyenlere kusura bakmayin ama salak gözü ile bakicam onca anlatmama ragmen hala turksat sifresi ne bende digiturk var izleyebilirmyim filan ..bu kadar olur...

Değerli İzleyicimiz,

Maalesef uydu yayınımız şifreli olacak ve Biss şifresi maalesef paylaşılamayacaktır. Kanalımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TNT şifreye mi girecek? :s

Şu anda TNT'de Avanak Abdi var.

Nickelodeon hala TNT olmadı pff normal antenden seyretcez galiba ...

Benim TV'de TNT cızırtılı gösteriyor (Kablonet)

Ama Nicolayden cam gibi. Nasıl olacak bu iş?

TNT şifreye mi girecek? :s

Arkadasim maci TNT yayinlamiyor maci d-smart yayinliyor mac saatinde TNT d-smarta gecicek yani TNT ismi altinda d-smarti izliyo olucaksiniz paralel yayin la TNT d-smart tan yayinliyacak amci d-smart ta baska uydu alicilari ile izlenemesin diye biss firseri yani cihazlara konan sifre biss sifresi ile sifrelicek.... görüntüye diyl diyer cihazlara sifre koyucak izleyemesinler diye...Karasal yayinda sifre problemi olmadigi icin anten ayarlayin TNT yide ayarlayin offff..

D-Smart lafı geçmiyor resmi açıklamada. Ortalığı bulandırmayalım, olmadı Azeri dostlarımıza sığınırız.

UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS UEFA Avrupa Liginde perde açılıyor, Galatasaray ilk maçında Panathinaikos deplasmanına çıkıyor. Arda’lı, Keita’lı, Elano’lı, Baros’lu Galatasaray Avrupa’da zafere koşuyor. Panathinaikos – Galatasaray maçı canlı yayınla şifresiz olarak TNT ekranlarında.

Arkadasim maci TNT yayinlamiyor maci d-smart yayinliyor mac saatinde TNT d-smarta gecicek yani TNT ismi altinda d-smarti izliyo olucaksiniz paralel yayin la TNT d-smart tan yayinliyacak amci d-smart ta baska uydu alicilari ile izlenemesin diye biss firseri yani cihazlara konan sifre biss sifresi ile sifrelicek.... görüntüye diyl diyer cihazlara sifre koyucak izleyemesinler diye...Karasal yayinda sifre problemi olmadigi icin anten ayarlayin TNT yide ayarlayin offff..

Cevap vermek zorunda değilsin oflayıp puflama arkadaşım...

Kablo Tvde hala yok kafayı yemek üzereyim ...

kablolutv de saat 8 de açılacak..tnt nin sitesinde yazıyor..

Geri
Üst Alt