Pandev: "Böyle harika bir takımda..."

bize ne adamin karakterinden iyi topcumu o onemli

Takım kimyası diye bir şey var ve o çok önemli.

Kimyan iyiyse Barış Özbek, Ayhan ve Servet Çetin,Emre Güngör, Orkun gibi oyuncular ile de şampiyon olabiliyorsun bu ligde.

Kimya tutmadıysa Simao, Fernandes, Quaresma, Guti ile Kewell, Baros, Arda, Lincoln ile de rezil de olabiliyorsun.

Kimyan iyiyse yıldızın da parlar. Hagi, Taffarel ve Popescu eğer 96-2000 de değil 2010'da ki takımda olsa efsane olamazlardı.

Son gün yapılabilecek en mantıklı hamlelerden biri oldu. Brezilyalı genç tanınmamış forvet riskine gireceğimize, kalitesi belli bir oyuncumuz oldu.

Güzel transfer katkı sağlayacak inşallah.Sneijder ile takım arkadaşıydı iyi anlaşacaklardır.

Ya yaşı maşı geçtim; hayatının belli bir bölümünde yıldız statüsünde olan biri olsaydı bari. Eto'o falan olsaydı bari lan :( Kimsin lan sen çöp oğlu çöp!!!!

bıktım sizin teriminizden be kabız gibisiniz aysalın hangi hatasına la gelse terim de terim

Beğenmediysen ver parasını alalım adam gibi yıldız forvet. Forum köşelerinden başkanı eleştirmek kolay.

Çok biliyosanız olursunuz üye, başkan olur yönetirsiniz kulübü. Başkanın önüne koysam seni dut yemiş bülbüle dönersin, gelmiş burada "kurumsal" başkan diye güya dalga geçiyorsun.

Bu önyargınız inanılmaz, yönetim beklemediğim kadar iyi hamleler yaptı. Bir kere de tebrik etmeyi bilin.

Geri
Üst Alt