Pandev: "Böyle harika bir takımda..."

Beğenmediysen ver parasını alalım adam gibi yıldız forvet. Forum köşelerinden başkanı eleştirmek kolay.

Çok biliyosanız olursunuz üye, başkan olur yönetirsiniz kulübü. Başkanın önüne koysam seni dut yemiş bülbüle dönersin, gelmiş burada "kurumsal" başkan diye güya dalga geçiyorsun.

olmayan mantığa bişey demek istemiyorum

seni başkanın cildini öpmekle başbaşa bırakıyorum

böyle plansız saçma sapan transfer dönemleri yüzünden nasıl bu kulüp batmadı ona da hayret ediyorum

Bu önyargınız inanılmaz, yönetim beklemediğim kadar iyi hamleler yaptı. Bir kere de tebrik etmeyi bilin.

Ne önyargısı Pandev geldi diye sevinecek halimiz yok. Napoli'de takım kadrosuna giremeyen adamları aldılar diye tebrik edeceksek çıtayı epey bir düşürmüşüz de bizim haberimiz yok demektir.

Tarık transferi için tebrik edilir o ayrı ve Olcan içinde. Gerisi Galatasaray'ın parasını çöpe atmaktan başka bir şey değil.

En korktuğum şey bu ihtiyar yüzünden bruma fazla forma giyemezse çok pis söverim

En korktuğum şey bu ihtiyar yüzünden bruma fazla forma giyemezse çok pis söverim

Pandev 90 dak oynayacak diye bir kaide yok , böylece amrabatta yaşadığımız aşırı beklenti brumada yaşanmamış ve omuzlarına da yük binmemiş olur

iPad/Tapatakla

olmayan mantığa bişey demek istemiyorum

seni başkanın cildini öpmekle başbaşa bırakıyorum

böyle plansız saçma sapan transfer dönemleri yüzünden nasıl bu kulüp batmadı ona da hayret ediyorum

beğenmediysen ver parasını alalım lafa bak zeka kırıntısı var mı acaba sende

kabız herif

Terbiyesiz herif. Seni adam yerine koymak hataydı. Bu hadsiz herife cevap veripte onun seviyesine inmiyeceğim.

Cevap vermişsin rdaş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Don't_Feed_the_Troll.jpeg

Trollük ile alakası yok. Gidiyon youtube dan adamın videosunu izleyip yorum yapıyon

TT

Ulan yüzsüz insan sen ne saçmalıyorsun , youtube'dan video ile oyuncu hakkında karar verilmeyeceğini biz bilmiyor muyuz ?

Allah aşkına sen kendini ne sanıyorsun , eziklik senin damarına , kanına işlemiş o yüzden bu tepkin belli ki.

Ulan yüzsüz insan sen ne saçmalıyorsun , youtube'dan video ile oyuncu hakkında karar verilmeyeceğini biz bilmiyor muyuz ?

Allah aşkına sen kendini ne sanıyorsun , eziklik senin damarına , kanına işlemiş o yüzden bu tepkin belli ki.

Doğru konus ulan benle. Bilgin olmadan biliyormuş gibi yorumlar yapıp durma. Çok sevimsiz bi çocuksun forumda kimse sevmiyo seni girme bu foruma da rahatlayalim.

Sabah sabah cips kola mi yapalim illa mideyi bozalim

Geri
Üst Alt