"Pandev fark yaratır, Dzemaili Melo'dan yaratıcı"

Bu işler sadece oyuncuda bitmez. Ronaldo gelsin uyum sağlayamazsa, takıma alışamazsa takım ona alışamazsa hiç birşey yapmadan gidebilir.

Oyuncuların özelliklerini az çok biliyoruz bundan sonrası zamana kalmış hepimiz göreceğiz.

Benim düşüncem beklenen performansları gösterirlerse bu sezonun başarısında büyük rol oynarlar.

Dzemaili kapalı kutu izledikten sonra kararımızı veririz ancak Pandev hücumda gol atar attırır.Takım olabilirsek ligin rengini değiştirir.

yalamaya gerek yok parçalıyı giyip sahaya çıksınlar kötü oynasa bile neler yapabileceği konusunda izlenimler verirler

dzemaili'nin bence melo'dan farkı çok yüksek başarılı pas oranı olması ve oynadığı bölgede daha az risk alması... asıl bizim ihtiyacımız olan şey işte bu bence... defansın önünde ileriye çabuk ve başarılı pas yüzdesiyle çıkmak... selçuk gibi ağır değil, melo gibi risk alarak değil...

risk almadan oynamak demek yan pas geri pas yapmak demektir

her ileriye atilan pasta risk vardir sonucta

bişey diyeyim mi başta bende çok karamsardım ama adamlar şu an büyük bir güven veriyor bana. neredeyse tüm videolarını izledim çok iyiler inşallah her şey daha güzel olur

Geri
Üst Alt