GSC Portal Pandev Gidecek mi?

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
pandev1_jpg.jpg

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kulüpteki transfer çalışmaları hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Abdürrahim Albayrak ne derse desin, görünen köy kilavuz istemez. Kendisi basimizda olan ....deli'yi bize savunuyordu, destekliyoruz diyordu. Pandev ve Dzemaili gönderilir, 6 yabanciyla devam edilir.

Malaga Amrabat'i göndermek istemiyor. Belki bir ihtimal forvet aliriz uygun fiyata bulursak, baska yabanci transferi gercekten cok sacma olur.

Düşünsenize,harika bir semtte ve muhteşem bir evde istanbul'da yaşıyorsunuz hem de bedava.Şehir enfes,eğlence,aktiviteler,partiler vs vs. arada bir spor yapıyorsunuz.Sonra bir el geliyor ve cebinize ayda vergisiz-pulsuz 200000 euro para koyup gidiyor.Tatlı hayat diye buna derim :hat:

Bize hazir forvet lazim, Pandev oynadigi tüm maçlarda da pek iyi degildi.

Aponun söylediği hiç bir söze inanmam. karı gibi kıvıran tükürdüğünü yalayan bir adam.

Zaten birine seni seviyorum demesin yada arkasndayız demesin kesin gönderilir.

Ama şu konuda haklı ki Pandeve kimse senelik 2,4m euro garanti + maç başına 15-20bin euro vermez.

Pandev bu sene bir yere gitmez dzemalide öyle çatır çatır alırlar paralarını.

Sırf bunlar yüzünden transfer yapamayacağız diye üzülüyorum.

Niasseyi mutlaka takımda görmek istiyorum.

Umarım Pandev özel antrenmanlar filan yapıyordur satmayacaksak faydalanmamız lazım. Pandev özverili olmalı.

Pandev-Dzemali gibi yüksek yıllıklara oynayan adamları alsa alsa Amerika-Katar-Çin takımları alır. Bunlara önermek lazım. Hani bonservis dahi kazanabiliriz.

Yıllık ücretlerde tasarruf sağlamak icin ise yaramayan oyuncuları mecbur göndermeliyiz.

Pandev-Dzemali'nin toplam yıllıgı 5 m euro'ya geliyor. Cok para abi.. Daha nice gereksiz yıllık ödüyoruz, kulüp böyle giderse borc batagından falan cıkamaz, krize girmemizin ana nedeni gereksiz ödedigimiz yıllık ücretlerdir. 42 tane futbolcu ya :oley:

Dzemailinin hala Italya'da bir piyasasi var, bence gayet makul bir fiyata satilabilir.
Hatta Pandev'i Fiorentina'ya kakalayabiliriz.

Son düzenleme:
Bugün Sinan Gümüş ile önlü arkalı oynayabilir. En azından benim beklentim o yönde.

Geri
Üst Alt