Pandev ve Dzemaili Fiyaskosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Dedik

Sarı Üye
Evet arkadaslar transferin bitmesine 24 saat kala, taraftarin gazini almak icin, plansiz programsiz yapilan transferler. Menajerlerin son dakikada Galatasaraya sunduklari Pandevi alirkene, napoliden pandevin yanina isinize yaramayan, uygun bir cöpünüz varsa, isteyipte paket transfer yapilan bir transfer politikasindan bahsediyoruz. Her iki futbolcuda napoliden gözden düsmüs, sampiyonlar liginde dahi oynamayan bir takimdan aliniyor. Arkadaslar hepinize soruyorum, Galatasaray Napolinin isine yaramayan oyuncularinami kalmis? Bu transferleri begenen zihniyet, ancak bizi kücültür. Ben buraya simdiden imzami atiyorum, ikiside fiyasko cikacak ...

Yerlerine hangi oyunculari almamiz gerektigini belirtirseniz daha makul bir konu olabilirdi.

Dzemaili yi bizzat Torino taraftari olan ayni zamanda bizide destekleyen İtalyan arkadasima sordum. Torino zamanında da Napoli döneminde de çok iyiydi dedi. Dzemaili transferinin fiyasko cikacagina peh ihtimal vermiyorum hele de onun yerinde şuan oynayanlar Selçuk ve Yekta olunca. Pandev'i begenmeyenleri de anlamiyorum ama neyse göreceğiz sezon içinde. Onun da tek sansizligi partnerinin Burak olacak olmasi.

Evet keske Almeida yi alsaydik :rolleyes::rolleyes:

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev ligi değiştirebilecek bir oyuncu. Neden son güne bırakıldı anlamıyorum."

Zaten biz gözden düşmüş oyuncuları alabiliriz bu kulüplerden.İtalya liginde gözden düşmemiş oyuncuların bizde işi ne?Hagi Sneijder Derwall bunlar da gözden düşmüştü.Bence gayet iyi 2 transfer.

Muazzam bir on yargı. Adamlar iki maç oynasın da öyle yazsaydiniz bari. Ayrıca oyuncuları inceleyip bir sonuca varmak yerine varsayimsal mizahi diyaloglar yazıp "kesin böyle olmuştur" muhabbeti yapmak da acayip olmuş.

Ben de pek bilmiyorum bu oyuncuları belki dediğiniz gibi fiyasko olacak ama daha Istanbul'a yeni inmiş adamları gömmek bana komik geliyor.

-Tapatalk-

Zaten biz gözden düşmüş oyuncuları alabiliriz bu kulüplerden.İtalya liginde gözden düşmemiş oyuncuların bizde işi ne?Hagi Sneijder Derwall bunlar da gözden düşmüştü.Bence gayet iyi 2 transfer.

Bu yüzden bence Muslera en büyük transferlerimizden biri.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi elemesinde karşımıza Bilbao çıksaydı biz de şu an Şampiyonlar Ligi'nde değildik.Napoli dandik bir takıma elenmedi.

Bu yüzden bence Muslera en büyük transferlerimizden biri.

Bak bir o gözden düşmemişti.

Evet arkadaslar transferin bitmesine 24 saat kaortataraftarin gazini almak icin, plansiz programsiz yapilan transferler. Menajerlerin son dakikada Galatasaraya sunduklari Pandevi alirkene, napoliden pandevin yanina isinize yaramayan, uygun bir cöpünüz varsa, isteyipte paket transfer yapilan bir transfer politikasindan bahsediyoruz. Her iki futbolcuda napoliden gözden düsmüs, sampiyonlar liginde dahi oynamayan bir takimdan aliniyor. Arkadaslar hepinize soruyorum, Galatasaray Napolinin isine yaramayan oyuncularinami kalmis? Bu transferleri begenen zihniyet, ancak bizi kücültür. Ben buraya simdiden imzami atiyorum, ikiside fiyasko cikacak ...

Mutlu olcanmi la fiyasko cikinca kuş allahin kusu yardimci forvet dediler yardimci forvet aldilar

Muslera'ya ek olarak Bruma, Telles, Chedjou, Amrabat, Hajrovic, Ontivero da gözden düşmemişti biz aldığımızda :)

Gözden düştükten sonra aldığımız adamlar Melo, Sneijder, Drogba, Elmander, Eboue, Riera

Gözden düşenler çok daha iyi iş yapmış bizde..

Muazzam tespit yaptım, kendim bile şaştım :D :D

Not: Pandev ve Dzemaili transferlerini doğru bulmuyorum, yanlış anlaşılmasın.

yazıklarında çok haklı böyle transferler yüzünden hala kulübün batmaması da inanılır gibi değil

Ayrıca Şampiyonlar Ligi elemesinde karşımıza Bilbao çıksaydı biz de şu an Şampiyonlar Ligi'nde değildik.Napoli dandik bir takıma elenmedi.

Bak bir o gözden düşmemişti.

Zaten Musleraya da baya bir para verdik. 6,75 Milyon€ + Lorik Cana( O anki degeri 4-5 Milyon civarindaydi). Yani Musleraya 10 Milyon€ ödedik.

Helali hos olsun. Böyle adam alalim Muslera gibi ciksin isterse 15 Milyona gelsin.

Dzemaili 10 numara topçudur. İlla isim mi almak gerekiyor. Bence ikisi de iyi transfer.

Ikisi de iyi oyuncular ama o kadar. Yabanci siniri varsa alacagin adamlar Melo, Sneijder, Muslera gibi olmak zorunda.

Bu transfer doneminin tek iyi yani kadroda stabilite saglandi. Giren cikan oyuncular arasinda buyuk kalite farklari olmayacak artik.

$

Ben 3 transfer dönemi sonrası ilk defa olumluyum bu transferlere karşı.

Bakalım hep beraber göreceğiz katkılarını.

Dzemaili > GS

Lucas Leiva > Napoli

Lucas Dzemailiden en az 3 kat daha iyidir, neden böyle rezil transferler yapiliyor anlamiyorum, ama hicten iyidir, bakalim görelim, daha önceden hatalar yaptim, Ujfaya burun kivirdim ilk geldiginde sonra hayrani oldum, insallah aynisi olur

transfer edilen adamların kötü olduklarına inanmıyorum. italyadan geliyorlar ve isimleri de olan oyuncular. çok iyi işler yapmasalar bile iyi işler yapabilirler. bu da kısa dönemde sorunları çözebilir başarı getirebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt