Pandev ve Dzemaili, Galatasaray Yolunda!

para yoksa transfer yapmazsın olur biter açıkça söylersin neden klübe ek maliyet yüklensin ne gerek var buraktan umuttan çokmu üstün pandev :(

koskoca Galatasaray napolinin işi bitmiş golcüsüne para bayılacak inanılır gibi değil ama ben alacağımızı sanmıyorum iyi düşünüyorum yanıltmadır inşallah

Dzemaili iyi transfer. Tam derdimize çare olur. Şayet transfer gerçekleştiyse yönetimi tebrik ederim.

Nasıl para yok? Ne oldu bu paralara? Leş bir kadromuz var ama para yok? Sanırsın yıldızlarla dolu kadro kurdular paralar buraya gitti!!! Pandev Cemali kim bunlar? Bizim hedefimiz CL'de başarı değil mi? CL'ye katılamayan takımın bile kadrosunda istemediği çöplerle ne işimiz var bizim?

Mantıklı transfer bilmem ne diye övüp durmayın şu çöpleri lütfen. Başarılı olsalar bile rezil transferler. Nasıl büyük takımız biz?

Dzemaili iyi adam. İnanın iyi transfer olur.

Ama Pandev'i sevmem ve beğenmem.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QSJtsY8ye9A[/media]. Pandev eski yıllarındaki gibi oynarsa katkı verir ama burma yedeğe gidecek demek oluyor bu. Videoda 2:20 deki golü akıl dolu.burakta olmayan top kontrolü ve adam geçme içe kat etme hepsi var , sağ sol iç forvet olarak yada 4312 nşn gezici forveti olarak oynayabilir kanata deplase olup burakı pozisyona sokabilir , brumanın gelişimi için de kayütkılı olabilir ama dil önemli bi rsorun

iPad/Tapatakla

Para yoksa mevcut parayı 3'e bölüp 3 tane hayırsızoviç almak yerine 1 tane pato alacaksın.

Sneijder'i 7'ye aldık.. biz artık sneijder kalibresinde adamlar almalıyız.

İki oyuncu için 4m€ verileceği söyleniyor. Bu da işimize geliyor.

Ben de kaliteli adamlar isterim. Ama olmayınca da yapcak birşey yok.

10 maç yapsak 9'unda yeneceğimiz napoli'nin çöpüne mi kaldık ya.. geç bu işleri yönetim..

Cöp yeterince yoktu takimda bunlari da getirin!

Anlamiyorum nasil böyle yabancilara yönelinir! Alacagimiz yabancilar top class olmasi gerekirken biz böyle vasatlara yönelim oh ne ala

Paralar bir sonraki dönem "nasıl göndeririz?" diyeceğimiz adamlara değil, banko iş yapacaklara ayrılsın.

İlla transfer olsun diye transfer yapacaksak Muhammet Demir 'i alalım forvet olarak, başka birşey istemem.

Hatta onu da almayıp bu sezon nadasa bırakacağız derseniz ona da kabul.

Geri
Üst Alt