Pandev ve Dzemaili İstanbul'da!

Pandev'de benim amcaoğlunun tipi var. Gerçi Gekas da yazıhane çalışanlarına benziyordu ama 35 yaşında süpürdü ligi.

Hayırlı olsun. Tarık da gelsin bir an önce, rahatlayalım.

Hoşgelmiş Makedon kardeşler. Umarım çabuk adapte olurlar ve Galatasarayımıza güç katarlar. Ben ümitliyim inşallah herşey güzel olacak.

bu sene her türlü bk şampiyon, zaten sezonun adın da sülüman seba yaptılar..

Ben saygi duymak zorunda oldugumuzu dusunmuyorum.Aziz Yildirim i metriste ziyaret eden sahsa saygi duymam.

Renktaş sence bu işleri yapmamış takım var mıdır? Şike, teşvik, hatır şikesi vs vs.. Bence yoktur. He bu değildir ki aziz cezasız kalsın. Aziz i şike olaylarıyla alakalı değil sevmemem.. Karakteri tavrı ile alakalı. Şike süreci de buna tuz biber oldu.

Seba ya gelince madem sadece o olaydan ötürü hoşnutsuzsun o ziyaretleri de "hata" olarak görebilirsin. Bir hareketiyle Seba gibi birinin geçmişini silmek yanlış geliyor bana. Bunlar benim görüşlerim tabi. Saygılar.

Bwb3fwKIEAIywgk.jpg:large

Hoşgeldiniz Aslanlarım. Pandeve çok sevindim. Dzemailide iyi adam ama Guarin olaydı çok çok şukela olurdu :) neyse canımız sagolsun

1m euro ya aldıysak pandev piyango sayılır, bu saaten sonra isim yapmış hangi forveti istesen 15-20m euro çekerler transfer kolay iş değil.

3m dzemalili için normal bir fiyat aslında. İtalya liginden 2 tane banko oyuncu aldık, SEVİNMELİSİNİZ bence.

Ikiside takım oyununda üst seviyeli oyuncular.

Özelikle pandev. Adam şampionlar ligini kazanmış bir isim.

Fazla gol beklemesemde burağın eksiklerini tamamlaya bilir ve orta saha ile hucumun köprüsünü kurar.

Dzemaili yekta dan daha iyi biraz oyun içinde ama belki en önemli artısı yektaya göre skora ve hucuma ciddi katkı vere bilmesidir.

Takım ola bilirsek ikiside nokta transfrer olur.

Takım oyunu umrumda değil diyorsan okadar, gidip robbeni al ala biliyorsan.

------------Muslera-------------------

Veysel----Semih-HakanB----Tarık

------------Melo-----Selcuk-----------

Olcan--------Sneijder--------Telles(Bruma)

---------------Pandev---------------

Ikiside takım oyununda üst seviyeli oyuncular.

Özelikle pandev. Adam şampionlar ligini kazanmış bir isim.

Fazla gol beklemesemde burağın eksiklerini tamamlaya bilir ve orta saha ile hucumun köprüsünü kurar.

Dzemaili yekta dan daha iyi biraz oyun içinde ama belki en önemli artısı yektaya göre skora ve hucuma ciddi katkı vere bilmesidir.

Takım ola bilirsek ikiside nokta transfrer olur.

Takım oyunu umrumda değil diyorsan okadar, gidip robbeni al ala biliyorsan.

Dzemaili Yekta'dan kat kat iyidir.Çünkü yekta zaten futbolcu falan da değildir.

Geri
Üst Alt