Pandev ve Dzemaili Sudan Ucuza!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
8895a1.jpg

Galatasaray transferin bitimine bir gün kala bombaları patlatıyor…

Detaylar GSC Portal'da

ali naci haberi

song transferini baştan olmayacağını söylemişti

bu dönem tek güvenilecek duyumcu

bende uygun bir fiyata aldığımızı düşünüyorum

Bedava. Napoli sanırım fazla forma şansı bulamayacaklar diye yıllıklarından kurtulmak istemiş.

Hayırlı olsun güzel transferler. Stoper alinmamasina ekstra sevindim. Chedjou sagolsun 5-6 m euroluk kaziktan kurtardı bizi.

Normali o zaten biz kazık yemeye alıştığımız için seviniyoruz işte

Chedjou'nun , Semih ile iyi bir uyum yakalaması ve kendini bulması gerçekten çok iyi oldu.

Goran Pandev ayağında top tutan , arkadan gelen oyuncuları oynatabilen , teknik kapasitesi yüksek , duvar olabilecek bir oyuncu , yani kısacası ;

Necati Ateş'in , yıllarca İtalya'da oynamış büyük başarılar görmüş , kaliteli ve Makedon versiyonu.

Dzemaili ise , son derece iyi şut atan , oyun zekası ve görüşü üst düzeyde , tekniği , ayakları iyi ve mücadeleci bir oyuncu.

İnşallah ikisinden de son derece büyük katkı alırız ve kendilerine çok büyük meblağlı sözleşme yapmayız diyelim.

Opsiyon bizim elimizde bulunsun maaş abartı olmasın yeter , gerisi kolay.

Chedjou'nun , Semih ile iyi bir uyum yakalaması ve kendini bulması gerçekten çok iyi oldu.

Goran Pandev ayağında top tutan , arkadan gelen oyuncuları oynatabilen , teknik kapasitesi yüksek , duvar olabilecek bir oyuncu , yani kısacası ;

Necati Ateş'in , yıllarca İtalya'da oynamış büyük başarılar görmüş , kaliteli ve Makedon versiyonu.

Dzemaili ise , son derece iyi şut atan , oyun zekası ve görüşü üst düzeyde , tekniği , ayakları iyi ve mücadeleci bir oyuncu.

İnşallah ikisinden de son derece büyük katkı alırız ve kendilerine çok büyük meblağlı sözleşme yapmayız diyelim.

Opsiyon bizim elimizde bulunsun maaş abartı olmasın yeter , gerisi kolay.

Pandev zaten daha çok alan açan asist yapan tipte bir adam.

2 sene önce 17 vermiş napoli bu 2 oyuncuya.

Pandev zaten daha çok alan açan asist yapan tipte bir adam.

Bize o sezon ki Necati Ateş yada Johan Elmander katkısında bulunsun yeterli çünkü artık yedek kulübemiz ve oyunun gidişatına göre hızlı , kontra oyununa yatkın oyuncularımız , alternatiflerimiz bol , Goran Pandev'i ve Blerim Dzemaili'yi çok seveceğiz diye düşünüyorum.

Menajer Ali Güven: "Galatasaray çok ucuza çok iyi transferler yapıyor. Pandev ve Dzemaili yarın İstanbul'a gelecekler."

Maaslari da dusuk oldumu degmeyin keyfime. 4+1.5 milyon € bonservis bedelini okuyunca kafayi yemek uzerindeydim.

Sozlesme sartlari belli oldu mu?

Geri
Üst Alt