Pandev ve Dzemaili Sudan Ucuza!

Bu 2 adam çok iyi gelecek bence.

Fiyatlarına bakarsak da elimizde patlama ihtimalleri yok.

Bu fiyatlara tutarsa mükemmel olur, tutmazsada çok üzülmeyiz.hayırlı olsun aldıysak

Yasin Öztekin 2,5

Yigit Gökoglan 2,75

Salih Dursun 2,75

Tarik Camdal 4,5 + oyuncu

Dzemaili+Pandev 2,35

Vay anasini.

dzemaili'yi fifa'dan taniyorum... saglam topcudur...

keza pandev de herzaman belli bir kaliteye sahip bir oyuncuydu... (en azindan burak'tan iyi :D)

tarik zaten ihtiyac...

iyi sayilir.. umarim basarili olurlar... daha kötüsü olabilirdi :D

Ulan ikisinden biri 100 bin euro ama hangisi paket aldığımız için çözemedim.

her iki oyuncu yıllık 2 milyon eurodan aşağı imza atmazlar ve anlaşma 3 yıllık olur ve ikisine verilecek para 12 milyon Euro eder bunun üstüne napoliye verilecek 2 küsür milyon Euro ile toplamda 14 milyon euroluk oyunculardır , breh breh pekde ucuzlarmış!!! her iki oyuncuda daha devre arası gelmeden taraftar tarafından ne kötü transferler denilecek ,sene sonuda gönderilmeye çalışacağız ama adamlar yermi, eboue gibi el ensede keriz parasını yiyecekler.... ucuz diyen adamları anlamak mümkün değil ,klüp resmen emekli takımına çevrildi hala seviniyorsunuz...

ikisinin de sözleşmesi önümüzdeki sezon sonu bitiyormuş o yüzden ucuza vermek zorunda kalmışlardır

Cok iyi transferler.

Sadece bu 3 transferle farkli sistemlerde oynayabilen bir takim olacagiz.

Ustelik yedekten girecek oyuncular Aydin, Emre falan degil, Olcan, Bruma, Pandev falan olacak.

her iki oyuncu yıllık 2 milyon eurodan aşağı imza atmazlar ve anlaşma 3 yıllık olur ve ikisine verilecek para 12 milyon Euro eder bunun üstüne napoliye verilecek 2 küsür milyon Euro ile toplamda 14 milyon euroluk oyunculardır , breh breh pekde ucuzlarmış!!! her iki oyuncuda daha devre arası gelmeden taraftar tarafından ne kötü transferler denilecek ,sene sonuda gönderilmeye çalışacağız ama adamlar yermi, eboue gibi el ensede keriz parasını yiyecekler.... ucuz diyen adamları anlamak mümkün değil ,klüp resmen emekli takımına çevrildi hala seviniyorsunuz...

Abi NTV Spor'da mı çalışıyorsun? Pandev için 2+1, Dzemaili içinse 3 yılı aşmayan ve sezon başına da 2.8m euroyu aşmayan ücretler karşılığında anlaşırsak anormal bir durum göremiyorum ben. Bence Hamit ve Amrabat'ın masrafını da bir hesapla sonra bu iki oyuncunun masrafını eleştir.

Ayrıca ilk 11'de yer alabilecek, 30 yaş ve üzeri sadece Sneijder, Melo, Umut, Balta ve Hamit var elimizde. Bunlar da 30-31. 32'yi gören bile yok yani. Neresi yaşlı şimdi kadronun?

Bizim kadroyu emekliler oluşturuyorsa feneri dedeler oluşturuyor olmalı.

Bir bit yeniği yoktur umarım iki tane milli takım oyuncusu bu paraya, ilginç.

Hayırlı olsun takımımıza en azından gerekli yerlere transfer yaptılar

Geri
Üst Alt