Üye Görüşü Pandev ve Dzemaili'den Faydalanmak

Sneijder'in sözleşmesinde bir madde vardı:
15 maç oynadığında 250bin euro para verilecek diye ve şu an 14 maç oynadı bu yıl 15 yaptırmayacaklar sanırım 250 bin için

Hiç zannetmiyorum. Bana göre basbaya palavra.
O halde bir hafta önceden planlanmış durum ki şaşırmam yanlız burada suçu hocada da bulmam bende olsam oyuncumu küstürmektense madem böyle bir talebi var yılda bir defa olabilir insanız sonuçta hepimizin duyguları inançları var

Sony Xperia

O halde bir hafta önceden planlanmış durum ki şaşırmam yanlız burada suçu hocada da bulmam bende olsam oyuncumu küstürmektense madem böyle bir talebi var yılda bir defa olabilir insanız sonuçta hepimizin duyguları inançları var

Sony Xperia

Yok zaten böyle bir durumda hocaya ne diyebilirsin ki? Adam illa sakatım diyorsa onun da yapacağı bir şey yok. Ama baş parmağı sakatlığı gibisinden bir durum varsa 1 haftada bunun iyileşmemesi tamamen komedidir. Hani kırık falan olur da anlarım. Basbaya kaytarmışlar, açıkça belli. Melo'nun sarı görmesi de basbaya kasıtlı. Hepsi aynı amaçta birleşmişler yani, bunu görmek zor değil.

B5tlN2ZIEAA_N1S.jpg

Noel var.Beşiktaş maçı var.Hafif de sakatlığı varsa Ankara'ya gitmemesi için yeterli birkaç sebep.

Ne dediysek o.... Dzemaili simdi is yapardi ama hoca antrenmana bile almayacak neredeyse!

Geri
Üst Alt