GSC Portal Pandev'den Olumlu Sinyal!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Galatasaray, cumartesi günkü Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı kırmızılı futbolcular 21 yaşaltı takımı ile antrenman maçı yaparak kendilerini denedi. Takımımızın yeni transferi Goran Pandev'in de yer aldığı maçta futbolcumuz sergilediği performans ile göz doldurdu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki karşılaşma A takımın 4-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Yeni transferlerden Pandev, attığı bir gol ve ortaya koyduğu parformansla, Eskişehirspor maçında oynamaya hazır bir görüntü verdi.

A takımın diğer gollerini Emre Can kendi kalesine, Melo ve Chedjou attı. 21 Yaş Altı Takımı'nın golünü ise Sinan Gümüş kaydetti.
Sakatlığı bulunan Semih Kaya, tedavisinin ardından takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Milli takımlarından dönen futbolcular sadece yenileme çalışması yaptı.

(NTV Spor)

Pandev'in bize yararli olacagini düşünüyorum. Bunun üstünden Sneijderin de performansinin artacagini umuyorum.

Cok iyi katki verecegine inaniyorum.Cok sevecegiz gibi.Cumartesi ilk 11de cikacagini dusunuyorum

Bir Sasa İLİÇ katkısı bekliyorum. Yoksa açken ben, ben değilmiyim.:)

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
:dance: :melo: :dance: seviyorum su muzu ya :D her yorumumda muz gifini eksik etmeyecegim onla kanka olduk artik o benim kankam beni yorumlarda yalniz birakmayan tek dostumdur kendisi :D

Burak Yılmaz'ın en büyük sorunu istediği gibi top sürüp bitirici vuruşu yapamaması. Pandev Burağın yapamadığını yapabilecek düzeyde bir oyuncu. Umarım katkı sağlayacaktır.

Bence hiç riske girmeyelim bu adamı en ileri uçta oynatalim burak bu adamida bozar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de pandev'den umutluyum da her gün şöyle performans sergiledi, şu kadar gol attı, göz doldurdu tarzı yorumlar okuyoruz. beklenti çok yükseliyor. Eğer ki çıktığı ilk maçta kötü bir performans sergilerse buralarda pandev'i gömecek çok kişi göreceğiz gibi geliyor

Pandev Burak'ın 10 metre etrafında dolaşsın mutlaka burak gol pozisyonuna girdiğinde kale dibine gitsin onun kaçırdıklarını tamamlasa gol kralı olur zaten.

Pandev'e geldiğinde chöp dedik, iş yapıp bizi rezil etme olasılığı yok değil. :o

Geri
Üst Alt