- 31 Ağustos 2021
- 72.125
- 51.680
- 3.843
Loading...
edit: Yapıldı (public swaplarına dikkat et - burdakilerden giden olursa patlar)
(sol üstte mouse un güzelmiş)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Loading...
koyayım tekrar@Vasfi Vural oha anında gerçekleşti bu sefer - WEB den yapınca PC de hızlanıyor heralde
da neden 3 tanesi oldu da 1 tanesi pataldı ?
Özbek - Davies gerçekleşmemiş bidaha açıyorum onu.
ben yapmadım gerek var mıtahmine "allow duplicates" demediğim için olmadı o - açtım tekrar
bende albumde olduğu için benim demem yeterli - (davies sende varsa demen lazım)ben yapmadım gerek var mı
yok olmadığı için sal hemenbende albumde olduğu için benim demem yeterli - (davies sende varsa demen lazım)
salah ve ekitike kaldı özbek reserved
aynı hızda gerçekleşmemekte....mümtaza bağlar o muhtemelensalah ve ekitike kaldı özbek reserved
Ulan rudiger i ne ara verdin yav vasfı senle hiç eslesemiyoruzsalah ve ekitike kaldı özbek reserved
Guncelleme:ulen ne biçim Challange açılmış - 10 Kodu herkes kullanmıştır zaten. 4 5 haftadır aktif zaten app..
Link atsana oğlum amme hizmeti yapıyon mademGuncelleme:
Coca colanin websitesi var, email ile giris yapiyorsun, sana kod veriyor her gun 1 tane.
2 email ile 5 gunde meraklisi bitirir.
Ariyordum nerde diye, editliyorum yukaridaLink atsana oğlum amme hizmeti yapıyon madem
Oyuna PC den nasıl giriyonAriyordum nerde diye, editliyorum yukarida
Oyuna PC den nasıl giriyon
Ee burda çoğu şey kitli indir diyor uygulamayi![]()
Fifa hesabinla giris yaptirtmiyor mu?Ee burda çoğu şey kitli indir diyor uygulamayi