Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AubasAubaas, Ndoye, Estaquio, Elkhanoous, Brahim Diaz, Metcalfe, Bacuna, Talbi, Belcika logo, Cacace, Williams, Pellistri, Sabitzer
Bayagi varmis yahu bende olmayan
Bbenim mesajda yazanlarin hepsini saklayabilirsin isteAubas
Ndoye
Estaquio
Vs
Ayarı
Mane
Modric
Açtım patlat reis.
Sakla dediğin olursa saklarım onları da yaziver de gavurlara gitmesin. Dikkat et meme kart çalıyor![]()
Göktuğ üstat açtın mi swapTrossard
Salah
Koydum swapa
phil foden - jehad thikri var lazım mıEvet, @Eray Emeklier , @Can Erden (Irakli'yi da istiyorum mumkunse), @Sami Karakoç , @Vasfi Vural , @Onat Can Sağıroğlu
34 tane adam var. Ben gelmeden baslamissiniz gene
Ekli dosyayı görüntüle 324464Ekli dosyayı görüntüle 324465Ekli dosyayı görüntüle 324466Ekli dosyayı görüntüle 324467Ekli dosyayı görüntüle 324468Ekli dosyayı görüntüle 324469Ekli dosyayı görüntüle 324470Ekli dosyayı görüntüle 324471
Sen mi soruyon meme miphil foden - jehad thikri var lazım mı
Ikisi de yok ama swaplar dolu su anda.phil foden - jehad thikri var lazım mı
Swap dolu su anda. Bitsin acacagim.Göktuğ üstat açtın mi swap
Girdiğin takımlarda kaç kişi vardı? Genelde teke teke yeni takım açıyorlar takaslar içinBen takas yapmak icin baska takimlara girdim. Orada takaslarim 30-40 dakika surdu. Burada saatler suruyor. @Vasfi Vural senin cenabetligin mi var acaba?
6-7 kisiydi biri, digeri de benimle birlikte full olmustu.Girdiğin takımlarda kaç kişi vardı? Genelde teke teke yeni takım açıyorlar takaslar için
Vasfi memeyi atarsa bizim grubun cenabetligi gider6-7 kisiydi biri, digeri de benimle birlikte full olmustu.
Dikkat edin çalmasınlarIrak guzelini bulusturamadi Panini goktug ile
@Vasfi Vural bizim swap Vasilj vs Pickford olarak geçti.
Bakambu ile Dahmen vize mi alamadı? @Panini