Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.327
- 31.566
- 2.098
Eşime kurdurmustum onu tamamliyoruzYok artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşime kurdurmustum onu tamamliyoruzYok artık
Dun sabah diyeydin keske 2 tane vardi public swapta gittiArjantin Logo varsa kimsede hayrına alabilirimChallenge için tek eksik o kalmış. Eksiklere göz attım ama bende size yarar bir şey çıkmadı. Bugünü public swaple geçirdik.
Su an maalesefbana 15 saat içinde fransa logosu lazım.
bende var fazlabana 15 saat içinde fransa logosu lazım.
Oo vasfi yer acamadin simdi DOMINASYON grubuna yatay gecis yapman lazimbende var fazla
bize yer açsın gelelim yavOo vasfi yer acamadin simdi DOMINASYON grubuna yatay gecis yapman lazimyapacaksan dikkat et su random tiplere gitmesin GSC kaptanligi. Goktug /eray /ben /onat /berat a denk dusmesi lazim.
Ya da 2 tane adam atacaksin Dominasyon ikilisi gsc ye gelecek
kurucu olduğumdan çıkamam yer açayım gelOo vasfi yer acamadin simdi DOMINASYON grubuna yatay gecis yapman lazimyapacaksan dikkat et su random tiplere gitmesin GSC kaptanligi. Goktug /eray /ben /onat /berat a denk dusmesi lazim.
Ya da 2 tane adam atacaksin Dominasyon ikilisi gsc ye gelecek
bize yer açsın gelelim yav
Kanadali koceroyu tutsana, ben de post edecegim birzdan
Dzeko’yu ve En-Nesyri’yi salla bana. 10 gündür Dzeko lazım diye yazıyorum, meğersem sen saklıyormuşsun
geldimkurucu olduğumdan çıkamam yer açayım gel
@Vasfi Vural gmail li sahsida atalim, obur grupta 1 Gscli daha var elin degmisken ya da digerlerinden salla bence (gsckackini hala kim bilmiyoruz)geldim
ancient
attım@Vasfi Vural gmail li sahsida atalim, obur grupta 1 Gscli daha var elin degmisken ya da digerlerinden salla bence (gsckackini hala kim bilmiyoruz)
koydum