panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
rdw379j.jpg

basılı internette tükenmiş siteden stokta olan mağazalara bakın: Toyzz Shop

dijital albüm günde 2 paket bedava çıkartma veriyor, ios ve adroid uygulaması mevcut: FIFA Panini Collection

Join my Collectors Team 'GSCimbom'! Team-Id: 724854, Password: gsc1905. #PaniniCollection #FIFAWorldCup #AllTheFeels

11 kişilik yer var sanırım.

Matbu hâlini Toyzz Shop sitesinden 4 gün önce 1 albüm 10 çıkartma paketi olarak sipariş ettim. Kargoya da verildi. Bekliyorum. Yarın elime ulaşır inşallah.

Yanlış hatırlamıyorsam eskiden 5 adet mi vardı çıkartma bir pakette?

80 lira gerçekten pahalı ama işte ucuza hiçbir şey kalmadı.
6 vardi diye hatirliyorum bende, cocukken babam deli gibi supriz yapardi her aksam(en basta 3 tane hakkin var derdi, sonra 10 tane falan daha cikarirdi)

Nostaljik hisler geldi baktim bi, hadi album 280 flaan galiba , ona hadi okey. Ama ufak paket cikartma baya kazik. Coluk cocuk yok ortalikta birde hadi degis tokus yaparsin:)

Biz cocukken mahallede herkeste vardi, herkes almununyapar ,fazlaliklarla ne oyunlar oynardik ...

gscimbom cahili mode on: ne paninisi ekmek arası köfte varken

Arjantin parlak
Kanada parlak
Gyokeres
Rudiger
Dembele

✅

20 sene önce 2006 Dünya Kupası için internetten sitelerinde başvuru yapmıştım, hediye olarak albüm ve stickerları kargolamışlardı. İlk stickerı yapıştırırken Almanlar Kosta Rika'yı harcıyordu. Hey gidi.

2002 var bende hala eksik bir kaç tane parça var. Gıcık olup o sene bırakmıştım. Adamı strese sokar dayı bu

Geri
Üst Alt