panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Bunun dergisini almak istedim, oradaki eleman abi bir tanesi geldi 15 tane aldı elimde kalmadi dedi

Koy hocam+ bendeki fazlalıklar bunlar
Panini volesi ceken amcaogluna japonya ya da norvec parlagi verebilirim.(Daha 3 paketim var acmadigim, post ederim ordan cikacak fazlalari)

Ikinci gorselde bos kart gibi duran ne yav? Ne bicim kart yapmislar

Panini volesi ceken amcaogluna japonya ya da norvec parlagi verebilirim.

Ikinci gorselde bos kart gibi duran ne yav? Ne bicim kart yapmislar
Ya bazı kartlar bende silik çıkıyor mesela singo falan Boşnaklarin her çıkanı öyle. Ayarlarda görselleri refresh et var yaptım düzelmedi sizde öyle kart yok mu?

O sorduğun kartta Nikola Vasilj diye bir lavuk.

Bu arada japon parlagi alayım hemen voleyi koyayım kabul

Ya bazı kartlar bende silik çıkıyor mesela singo falan Boşnaklarin her çıkanı öyle. Ayarlarda görselleri refresh et var yaptım düzelmedi sizde öyle kart yok mu?

O sorduğun kartta Nikola Vasilj diye bir lavuk.

Bu arada japon parlagi alayım hemen voleyi koyayım kabul
Vole olan kartin adi ne ona gore acayim:)

Panini official logo 1 ya sa 2 dir diyr dusunuyorum

Bu arada community ile takası nasıl kolay yapıyorsunuz? Direkt kart istemek yerine o takımdan kart falan mı diyorsunuz nasıl oluyor?

Bu arada community ile takası nasıl kolay yapıyorsunuz? Direkt kart istemek yerine o takımdan kart falan mı diyorsunuz nasıl oluyor?
Buna ben de baktim, spesifik adamlar yerine ulkeleri koyuyorsun takim olarak galiba, hic yapmadim daha ama, deneyen varsa yazar bilgilenmek adina

Attim turkiye isvec belcika fazlan var.

Verecegin kimsa , team olarak onlari seciyorsun
Alacagin kisma, istedigin ulkeleri koyuyorsun

Ama 3e3 koyuyor galiba maksimum. O yuzden attim fransiz alman brezilya vs olunca attim iste ispanyol ingiliz vs girmek daha mantikli oluyor populerite kafasinda.
Her kartin sansi degeri ayni aslinda ama populerite yuzunden millet farkli bakiyor gibi

Ben simdi bir seyi anlamadim. Gunde max 4 tane actiriyor

Fazladan kodlar var 14 mu ne paket veren.

Ama album fotosu + cola logosu taramayla 2 , birde zaten gunluk 2 paket veriyor. Hani 4 veriyor 4 actiriyor.

Fazla basic paketleri acamiyorsun oyle olunca.

Turnuva baslayinca bunu guncellerler diye dusunuyorum

Ben simdi bir seyi anlamadim. Gunde max 4 tane actiriyor

Fazladan kodlar var 14 mu ne paket veren.

Ama album fotosu + cola logosu taramayla 2 , birde zaten gunluk 2 paket veriyor. Hani 4 veriyor 4 actiriyor.

Fazla basic paketleri acamiyorsun oyle olunca.

Turnuva baslayinca bunu guncellerler diye dusunuyorum
Albümü nerden taratiyon la

Albümü nerden taratiyon la
Gene o scannyerinde en ustteki, google a yaz panini wc26 album diye. Fiziksel albumun kapakli resmi oldugu surece ona da her gun veriyor 1 tane.

Album+ cola logosu + 2 beles. Her gun 4/4 unveriyorlar aslinda

Gene o scannyerinde en ustteki, google a yaz panini wc26 album diye. Fiziksel albumun kapakli resmi oldugu surece ona da her gun veriyor 1 tane.

Album+ cola logosu + 2 beles. Her gun 4/4 unveriyorlar aslinda
Vay anasını fiziksel albüm barkod okutuyoruz sanmıştım. Direkt okutayim netten bulup sağolasın renktaş. Şu takas işini çözmek lazım redditte bunun konusu falan varsa salsana

Geri
Üst Alt