Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.340
- 31.615
- 2.098
Üstad Mustafa şimdi çıktı 2 tanesi için takastaki kartlarimi atıyım sana seçhangileri vardı takaslık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad Mustafa şimdi çıktı 2 tanesi için takastaki kartlarimi atıyım sana seçhangileri vardı takaslık
saiss - güney afrika logo koyuyorumÜstad Mustafa şimdi çıktı 2 tanesi için takastaki kartlarimi atıyım sana seç
Koy hocam+ bendeki fazlalıklar bunlarsaiss - güney afrika logo koyuyorum
Yapıştırdım renktaş
Panini volesi ceken amcaogluna japonya ya da norvec parlagi verebilirim.(Daha 3 paketim var acmadigim, post ederim ordan cikacak fazlalari)Koy hocam+ bendeki fazlalıklar bunlar
Ya bazı kartlar bende silik çıkıyor mesela singo falan Boşnaklarin her çıkanı öyle. Ayarlarda görselleri refresh et var yaptım düzelmedi sizde öyle kart yok mu?Panini volesi ceken amcaogluna japonya ya da norvec parlagi verebilirim.
Ikinci gorselde bos kart gibi duran ne yav? Ne bicim kart yapmislar
Vole olan kartin adi ne ona gore acayimYa bazı kartlar bende silik çıkıyor mesela singo falan Boşnaklarin her çıkanı öyle. Ayarlarda görselleri refresh et var yaptım düzelmedi sizde öyle kart yok mu?
O sorduğun kartta Nikola Vasilj diye bir lavuk.
Bu arada japon parlagi alayım hemen voleyi koyayım kabul
Fulleyip "tamamlanmis hatira albumu" diye satacaklardir aptal saptal fiyatlara.Bunun dergisini almak istedim, oradaki eleman abi bir tanesi geldi 15 tane aldı elimde kalmadi dedi
Direkt panini yazıyor üstad sayısı yokVole olan kartin adi ne ona gore acayim
Panini official logo 1 ya sa 2 dir diyr dusunuyorum
Açtım bende ilk yazdığında
Buna ben de baktim, spesifik adamlar yerine ulkeleri koyuyorsun takim olarak galiba, hic yapmadim daha ama, deneyen varsa yazar bilgilenmek adinaBu arada community ile takası nasıl kolay yapıyorsunuz? Direkt kart istemek yerine o takımdan kart falan mı diyorsunuz nasıl oluyor?
Albümü nerden taratiyon laBen simdi bir seyi anlamadim. Gunde max 4 tane actiriyor
Fazladan kodlar var 14 mu ne paket veren.
Ama album fotosu + cola logosu taramayla 2 , birde zaten gunluk 2 paket veriyor. Hani 4 veriyor 4 actiriyor.
Fazla basic paketleri acamiyorsun oyle olunca.
Turnuva baslayinca bunu guncellerler diye dusunuyorum
Gene o scannyerinde en ustteki, google a yaz panini wc26 album diye. Fiziksel albumun kapakli resmi oldugu surece ona da her gun veriyor 1 tane.Albümü nerden taratiyon la
Vay anasını fiziksel albüm barkod okutuyoruz sanmıştım. Direkt okutayim netten bulup sağolasın renktaş. Şu takas işini çözmek lazım redditte bunun konusu falan varsa salsanaGene o scannyerinde en ustteki, google a yaz panini wc26 album diye. Fiziksel albumun kapakli resmi oldugu surece ona da her gun veriyor 1 tane.
Album+ cola logosu + 2 beles. Her gun 4/4 unveriyorlar aslinda