- 31 Ağustos 2021
- 72.141
- 51.695
- 3.843
ben de mevcut üçüde1-3 numarayı çabuk rezerv usta çabuk can görmeden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de mevcut üçüde1-3 numarayı çabuk rezerv usta çabuk can görmeden
Hiç kopya stad şeyi çıkmadi. İşin kahpeligi şurada ama mesela olan adamın renkli kopyası çıktı size atmak istedim ama renkli kopyaları attirmiyor swapa. Üstüne git yapıştır diyor. Renkli vinisyus vardı size atacaktım artırmadi üstüne yapıştırmak zorunda kaldım@Eray Emeklier Kozimiklerde stadların fazlalrı ne oluyor ? swapa da açık değil onlar normalde - yoksa hiç çıkmıyor mu hepsi tamamlanınca ?
bende de oluyor ya o - paralı kategoride HARCAYIN ULAN modundalar.Hiç kopya stad şeyi çıkmadi. İşin kahpeligi şurada ama mesela olan adamın renkli kopyası çıktı size atmak istedim ama renkli kopyaları attirmiyor swapa. Üstüne git yapıştır diyor. Renkli vinisyus vardı size atacaktım artırmadi üstüne yapıştırmak zorunda kaldım
Uygun üstad açıyorum
Tarik Muharemovic olabilir isteyen olmazsa (benim görsel yukarıda bir yerlerde var)Public swap attığım da varmış iptal ettim. Onlarla beraber kalanlar bunlar:
Ekli dosyayı görüntüle 324289
Üstad bizim swap i iptal et muharremle Cunha da ekle 2 tane de sen seç 4-4 yapalımPublic swap attığım da varmış iptal ettim. Onlarla beraber kalanlar bunlar:
Ekli dosyayı görüntüle 324289
Benim swaplar doluyken can erdemin yam yam gibi atılan kartlara saldırması![]()
Reis full stack açiyorum sana sen yaz istedikleriniGüney Afrika Logo
Mehdi Taremi iran
Ricardo Rogrigues isvicre
Joao Paulo - cape verde
Abbosbek Fayzullaev - özbek
Talibim heis - Özellikle GA logosuna en azından
Ekli dosyayı görüntüle 324283
Var mı burdan istediğin
Güney Afrika LogoReis full stack açiyorum sana sen yaz istediklerini
Aynen ona bakayım diye yeniledim baktım geçmiş takas. Yenisini şöyle yaptım uygunsa:Aha @Onat Can Sağıroğlu takasimiz 10 dk da bitti at usta 2 tane daha Cunha ve Muharrem için

AçtımAynen ona bakayım diye yeniledim baktım geçmiş takas. Yenisini şöyle yaptım uygunsa:
Ekli dosyayı görüntüle 324291