Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.341
- 31.621
- 2.098
Başkası kapabilir öyle ayıp olma işi olur gibiGruba full stack açıp istediklerini yazmak daha kolaylastiriyor bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkası kapabilir öyle ayıp olma işi olur gibiGruba full stack açıp istediklerini yazmak daha kolaylastiriyor bence.
Yabancıya gitmiyor ayıp olmaz bence :dBaşkası kapabilir öyle ayıp olma işi olur gibi
Full stack de sinir var mı? 25 kopyayı atsam mesela çalışır mıYabancıya gitmiyor ayıp olmaz bence :d
Ben istediklerini yazdım knk
Ekli dosyayı görüntüle 324292

senin swapinda o 5li varsa evet ama aynı anda farklı swapin varsa karışabilir - o olursa da ayıkla pirincin taşını durumu olabilir. zaten uzun sürüyorGruba full stack açıp istediklerini yazmak daha kolaylastiriyor bence.
Laed * (yabancılarda yanlış okuyor ya da error veriyor genelde görünceLead=> Can
Meme?
Wildcoke=> Vasfi
Gokcak=> Göktuğ
Bunlar böyle sanırım diğerlerini çıkaramadım Sami de kingsize galiba. Bide Onat=onat gibi durmakta![]()
Reveran kimLead=> Can
Meme?
Wildcoke=> Vasfi
Gokcak=> Göktuğ
Bunlar böyle sanırım diğerlerini çıkaramadım Sami de kingsize galiba. Bide Onat=onat gibi durmakta![]()
O benimReveran kim
ErayReveran kim
Açmazlar deluxe paket varken benceSizce paket sınırını açarlar mi? Acmazlarsa boka sararız gibi full kopya gelmeye başladı çünkü
Üstad o zaman ne bokuma kod falan okutturuyorlar zaten 4 paket hediye ediyorlar. Hediyeyi mi kesecekler acabaAçmazlar deluxe paket varken bence
Eldeki kartları falan dönüştürme imkanı vermeleri lazım bir yerden sonra swap da ise yaramayacak. Herkeste yirmi tane Özbek olacakÜstad o zaman ne bokuma kod falan okutturuyorlar zaten 4 paket hediye ediyorlar. Hediyeyi mi kesecekler acaba
galiba ne yaparsan yap istekler karşılık bulduğunda hep 1 e 1 çalışıyor o iş.Full stack de sinir var mı? 25 kopyayı atsam mesela çalışır mı
Bizimki gece anca biter sakın iptal etme bir şekilde bitiyor yaEray ile sabah 9 'da
Sami ile öğlen 13'te
5e5 swap açtık
merak ediyorum ne kadar sürecek ikiside
(@Sami Karakoç tekrar bir check et istersen , yanlış ya da istemediğin bir şey gitmesin sana
)
yok ya açınca dokunmuyorum hiç - public vs de açmıyorum yanınaBizimki gece anca biter sakın iptal etme bir şekilde bitiyor yaasıl bomba Göktuğ. Bugün gelmedi hala onunki yarın akşama kadar sürebilir