panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Sınırsız paket açma suistimal edilebilir sınır koymalarını anlıyorum da günde 4 tane de az. 12 saatte bir 4 yapsalar gayet keyifli olurdu.
Sinir olmasi faydali, yoksa islem taleplerini kaldiramazlar asiri hareket olur kisa surede. Okuz gibi buglar ve expolitler var iste suistimal edilecek.

Ama 4 tane olmasi biraz sacma cunku 4 tane veriyorsun zaten gunluk. 5 olsa bari en azindan DK boyunca fazla paketlerin erir hergun

Sinirsiz yapsan kimse deluxe acmaz stadlar haricinde.(Gerci zaten onalri bulunca niye acsin)

Günlük 6 paket bence kafi ya. 4 veriyorsun 2 tane erisin birikenlerden. Şimdi bende 50 paket var 2-2 erise 25 gün yapıyor zaten. Gayet ideal gibi ama ne yapıp edip içine etmişler. Büyük bir glitch gelse de bari 50 taneyi 1 saatte bile olsa açıp kurtulsak.

Günlük 6 paket bence kafi ya. 4 veriyorsun 2 tane erisin birikenlerden. Şimdi bende 50 paket var 2-2 erise 25 gün yapıyor zaten. Gayet ideal gibi ama ne yapıp edip içine etmişler. Büyük bir glitch gelse de bari 50 taneyi 1 saatte bile olsa açıp kurtulsak.
Her sey yag gibi calissin ugrasmiyorlar ki ztaen. Millet ilgilensin, onu bunu tarasin, fifada clickbaitlere bassin etsin. Gaza gelen paket alsin vs.

Benim en zayif buldugum kisim public swaplarda eslesen bolgeler. Avrupa asya , bir cok olabilecek afrika ulkeleri falan hic denk dusmuyor. Orasi cok enteresan.

Avrupa ile 10 saniyede public swap denk dusuyor olmasi lazim halbuki

Şöyle bir mantık var galiba son açtığın ilk gidiyor gibi. Deminde benim son açtığım gitmiş senle açtığım ilkti hala ilkte bekliyor
sanmıyorum yav çok saçma o kafa - neye göre nasıl tarayıp eşleştirdiği daha merak konusu ama .

Sami'nin dediği gibi takım seçersen çok daha hızlı oluyor ama orda işler karışabilir işte çok kolay şekilde.

inşallah görürüz Fifa Kulüpler Dünya kupasında Galatasaray olarak yer alırsak - onun fizikselini toplarım işte. Dijitalini de toplarım.

panini sitesine baktım ne albumler yapıyorlar diye - bazı ligleri yapıyorlar - CL göremedim ama Fifa Kulüpler WC si var , net yapılır valla.

inşallah görürüz Fifa Kulüpler Dünya kupasında Galatasaray olarak yer alırsak - onun fizikselini toplarım işte. Dijitalini de toplarım.
Şu dijital bitsin bide marketlere albüm stoğu gelsin PDF olarak sızıntıyı tanıdık matbaada cikarticam hatıra olarak yapıştırırim kalsın. Arkadaşta 58 eksik var fizikselde şuana kadar 15k+ para harcamış

Şu dijital bitsin bide marketlere albüm stoğu gelsin PDF olarak sızıntıyı tanıdık matbaada cikarticam hatıra olarak yapıştırırim kalsın. Arkadaşta 58 eksik var fizikselde şuana kadar 15k+ para harcamış
yani hadi Türkiye kaç sene sonra katılıyor diye anlarımda fizikseli için bir motivasyon zor yav.

Aşırı pahalı zaten baksana 15 K diyorsun yani - çılgınlık açıkçası. Üstelik bizim çocukluğumuz gibi değil - numaralandırması da farklı. Biz 7-8 tane mi ne oyun üretmiştik çocuk kafasıyla - tahminen en yaygın ve bilineni son rakımına pişti oynamak falan. aşırı eğlendirdik - bunlarda o olay da yok. Misket vs yerine geçerdi 2 -3 ay boyunca

dediğin OK bir yan sanayi mesela - maksat hatıra olması - ordaki en uğraşacağın detay Parlaklar olacaktır muhtemelen. Onların asıllarını bulman lazım bir şekil (arkadaşında fazlalıkları söyle tutsun)

onları benzetemezsin PDF görseliyle açıkçası

yani hadi Türkiye kaç sene sonra katılıyor diye anlarımda fizikseli için bir motivasyon zor yav.

Aşırı pahalı zaten baksana 15 K diyorsun yani - çılgınlık açıkçası. Üstelik bizim çocukluğumuz gibi değil - numaralandırması da farklı. Biz 7-8 tane mi ne oyun üretmiştik çocuk kafasıyla - tahminen en yaygın ve bilineni son rakımına pişti oynamak falan. aşırı eğlendirdik - bunlarda o olay da yok. Misket vs yerine geçerdi 2 -3 ay boyunca

dediğin OK bir yan sanayi mesela - maksat hatıra olması - ordaki en uğraşacağın detay Parlaklar olacaktır muhtemelen. Onların asıllarını bulman lazım bir şekil (arkadaşında fazlalıkları söyle tutsun)

onları benzetemezsin PDF görseliyle açıkçası
Öyle olacak zaten 400 küsur fazlalığı var onları direkt yapıştırıp geri kalanları çıktı alacağım

Geri
Üst Alt