panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Evet geldim :
- Ghislan Konan (Fildişi) - bu son adamım takımı tamamlamak adına , hiç biri uymazsa bu olsun yeter :D
- Ekvator Logo
- Özbek Logo
- Cezayir Logo
- Kevin De Bruyne ya da Trossard

5 lisine talip olurum - benden 5 tanesi lazım olmaz sana %99 - kaç tane uyarsa liste başından ona göre yapabilriiz sana nasıl uyarsa

Bendeki fazlalar şu an böyle :

FIFA-Panini-Collection-05-25-2026_02_02_PM.webp

Evet geldim :
- Ghislan Konan (Fildişi) - bu son adamım takımı tamamlamak adına , hiç biri uymazsa bu olsun yeter :D
- Ekvator Logo
- Özbek Logo
- Cezayir Logo
- Kevin De Bruyne ya da Trossard

5 lisine talip olurum - benden 5 tanesi lazım olmaz sana %99 - kaç tane uyarsa liste başından ona göre yapabilriiz sana nasıl uyarsa

Bendeki fazlalar şu an böyle :

Ekli dosyayı görüntüle 324324
Bir tek Pico lazim bana onlardan. Pico-Konan takasi yapalim o zaman.

Ya bende nasil 41 adam var takas icin de sizlerde 2-3 tane kalmis. Bu nedir yahu?

Bir tek Pico lazim bana onlardan. Pico-Konan takasi yapalim o zaman.

Ya bende nasil 41 adam var takas icin de sizlerde 2-3 tane kalmis. Bu nedir yahu?
sfscs.webp

sabah Eray ile 5e5 yaptık (devam ediyor hala :D )
sami ile 4
vasf ile 1 ve 3

öyle eridi - aslında herkese uyacak şekilde akşam saatinde yapsak daha çok seçenek çıkar - sana da en azından daha çok yarar.

bir de şimdi sen amerikadasın - fazlalaına bakıyorum , çeşitlilik gayet hoş - bende sürekli aynı benzer takımlar geliyor , bazı takımlar nerdeyse hiç gelmiyor , aşırı nadir.

Ekli dosyayı görüntüle 324326

sabah Eray ile 5e5 yaptık (devam ediyor hala :D )
sami ile 4
vasf ile 1 ve 3

öyle eridi - aslında herkese uyacak şekilde akşam saatinde yapsak daha çok seçenek çıkar - sana da en azından daha çok yarar.
Ben daha uyanmadan sizler tum swaplari ayarliyorsunuz. O yuzden ben disarida kaliyorum iste. Sonra elimde 100 tane adam oluyor :D

Ben daha uyanmadan sizler tum swaplari ayarliyorsunuz. O yuzden ben disarida kaliyorum iste. Sonra elimde 100 tane adam oluyor :D
17:00 den önce günlük paketleri açmayacağım senin eforların boşa gitmesin diye .

hatta herkes uyarsa hep öyle yapalım en azından çeşitlilik fazla olur.

Göktuğ sana hangi saatler uyuyor? Sabahları yoksan belirli saat belirleyelim

Eğer hiç bilmiyorsanız - Fifa Rewards ile puan toplayıp onun marketinden puanlarla Deluxe paket alıabiliyor - biraz abidik gubidik işler ama hiç öyel her halta üye falan olup her şeyinizi bağlamanıza gerek yok - basıp kapatıp puan vs alabiliyorsunuz.

ben sadece adidas tr de hesap açıp bağlantı yaptım 500 puan için o kadar - onun dışında tıkla kapat hepsi , 3 4 günde mi ne paket alabildim öyle.

tahminen kupa başlayınca çok daha puan toplanabilir hale gelecek burası

Maç bileti bile alınabilecekmiş yazılıp çizilene göre ama nasıl işler o bilmiyorum tabii

Geri
Üst Alt