Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.342
- 31.622
- 2.098
Olm forumu mu okuyorsun panini dün gecede aynısı oldu tam adamla olmuyor yav yeniden mi başlatsak dediğimiz anda bitmişti yine şimdi bitmiş canla ohhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi senin dedigin gibi en saga ne eklersen oncekini bok mu ediyor diye dusunmuyor degilim artik heGöktug ile olan swap bu sefer inanılmaz hızlı bitti ilki. Canla nadasa yattık sabah 9dan beri bekliyoruz
Dedik kardeşim dedik akla mantığa yok artık o kadar da değildir diye geliyor ama bundan olmuyor netHarbi senin dedigin gibi en saga ne eklersen oncekini bok mu ediyor diye dusunmuyor degilim artik he
E sizin az once goktug ile yaptiginiz bitti mi bundan once? (Onunki hala duruyor bende, hem de 1e1 yani basitDedik kardeşim dedik akla mantığa yok artık o kadar da değildir diye geliyor ama bundan olmuyor net
Yok bitmedi 2. YaptığımızE sizin az once goktug ile yaptiginiz bitti mi bundan once? (Onunki hala duruyor bende, hem de 1e1 yani basit)
Panini izin verirse goktug ile olan 1e1 e Fildisi ile ilk takimimi tamamlayacagim...Evet ilk tamamladigim takım Morocco oluyor hayırlı olsun Faslılari da hiç sevmem yapacak bişey yok
Bende Fildişi baya eksik ya ama konan baya çıkmıştı bana hatta public attım galiba ilk günlerPanini izin verirse goktug ile olan 1e1 e Fildisi ile ilk takimimi tamamlayacagim...
Belli olmuyor ki sona kim kalacakBende Fildişi baya eksik ya ama konan baya çıkmıştı bana hatta public attım galiba ilk günler
Benim de 2 tane sticker akalan 3 ulke: Irak, Cezayir ve OzbekistanEvet ilk tamamladigim takım Morocco oluyor hayırlı olsun Faslılari da hiç sevmem yapacak bişey yok
Turklere afrika takimlariBenim de 2 tane sticker akalan 3 ulke: Irak, Cezayir ve Ozbekistan![]()
Bende var o kopya gelirse direkt ayırım sana. Hatta renklisi bile gelmişti ama renkli swap atılmıyorEvet, Irak'tan 1 kisi kaldi.
Jalal Hasan cikarsa bana salin![]()
Renktas sen iPhone dan mi oynuyorsun bende Fildişi hiçbirinin kart gözükmüyor. Haiti gözükmüyor Bosna gözükmüyor vs böyle 2-3 takım daha var
Pcde webden ve samsung tel donusumluRenktas sen iPhone dan mi oynuyorsun bende Fildişi hiçbirinin kart gözükmüyor. Haiti gözükmüyor Bosna gözükmüyor vs böyle 2-3 takım daha var