Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.192
- 110.172
- 4.878
17 tane swap bekleyen kart var ya bu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goktug trade yapmaya gidiyorum,ama gelecegim demisgruptan 1 kişi çıkmış
Kurucao logona talibim biraz bekleyebilirsen heis- logo + 1 adam eksik orda(digerlerini yazmiyorum daha paketleri acmadim , farkli zaman diliminde acip degisik mi cikacwk merakindayim)
Tamamdır ayirdimKurucao logona talibim biraz bekleyebilirsen heis- logo + 1 adam eksik orda(digerlerini yazmiyorum daha paketleri acmadim , farkli zaman diliminde acip degisik mi cikacwk merakindayim)
Edit: Logo + 2 adammis
Elden cikarmazsan su 3luye talip olurum
Kurucao logo
Tunus logo
Reese James
Isteyen olursa burda yap takasi yav (public swapa koyacaksan koyma demek istedigim)Tamamdır ayirdim
Ben bi trade icin gruptan cikip geri girecegim. Adam israr ediyor takimina girmem icin, trade cok daha cabuk oluyormus![]()
Goktug trade yapmaya gidiyorum,ama gelecegim demis
1mılyon kere demişimdir.Pcde webden ve samsung tel donusumlu
Settingsde refresh/reload assets vs dedin mi hic?
bug a girmiş public swaptan gelmişNdoye gitmemiş hala eraya
yerin varsa valverde+mendy talibim ama görünmeyen adamlar kimler? Can almazsa curacao yu da alırım
Edit: Mendy varmış yav. Valverde alırım bir de görünmeyenler önemliyerin varsa valverde+mendy talibim ama görünmeyen adamlar kimler? Can almazsa curacao yu da alırım
Ricardo Rodriguez isvicreliEdit: Mendy varmış yav. Valverde alırım bir de görünmeyenler önemli
Onları ele üstad. Publicte gelmiş dan doye İsviçre seçmiştim bol eksik var 8 eksik var diye ordan şansa onu vermişlerRicardo Rodriguez isvicreli
Dan Ndoye
@Sami Karakoç valverde + doye koy 2 adam seç attiklarimdan renktaşOnları ele üstad. Publicte gelmiş dan doye İsviçre seçmiştim bol eksik var 8 eksik var diye ordan şansa onu vermişler.
Dünkü mahcubiyet uğruna istersen alırım onu fazladan koy sana ayıp oldu çünkü