Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Planli kesinti - maintanence yapiyorlar.Aha oyun çöktü
Aynen tam swapa giriyordumAha oyun çöktü
Fotolar gelsin tek beklentim o şuanPlanli kesinti - maintanence yapiyorlar.
Belkide paket acmalar da resetlenecek yada bir bakmisiz 7 paket acilimina izin veriyorlar
Duzelir insallah, sinir bozucudur tahmin ederimFotolar gelsin tek beklentim o şuan
Samide de aynı takımlar öyle mesela. Genel sorun bazı hesaplara denk geliyor demek ki.Duzelir insallah, sinir bozucudur tahmin ederim
Göktuğ un bakım esnasında diğer grupta kartlarla mahsur kaldığı bilgisi elime ulaştı
Sabitzer-raphina-El kdvsusgsijavdudnous (sag ustteki ) olabilir.Trade isteyenlere günün menüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 324401
Ekli dosyayı görüntüle 324402
Ekli dosyayı görüntüle 324403
Ekli dosyayı görüntüle 324404
Tamam bekletiyorum paketleri açınca haber et. Bakım bitmiş ama neye baktılar bilmiyorum hiçSabitzer-raphina-El kdvsusgsijavdudnous (sag ustteki ) olabilir.
Burdan isteyen olursa salabilirsin de public swapa henuz koymazsan makbule gecer.
Actiklarimdan cikarlarsa sacma olur cunku sonra. Burdan isteyen olursa ver seap et gitsin.
Bisey yazan eden de yok, klasik rutin bir seydir belkide.Tamam bekletiyorum paketleri açınca haber et. Bakım bitmiş ama neye baktılar bilmiyorum hiç
Evet toyz shoplarda 750 tl@Eray Emeklier sert kapakli album.stoklara geldi etti postlarina denk geldim yeni bisey var mi diye bakarken X e
Yuh ulan 750 ne be..Evet toyz shoplarda 750 tl