Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.342
- 31.627
- 2.098
@Onat Can Sağıroğlu bizim tekli swapı güncelle içine ekle üstad diğer 2 topcuyu öyle tek hakta yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hepsi bende var yavEkli dosyayı görüntüle 324441
Günün menüsü
@Eray Emeklier @Göktuğ Çakırlar @Onat Can Sağıroğlu @Sami Karakoç @Vasfi Vural
@Eray Emeklier Musiala > Magalhares (Bre) > Bathousi Abbas (G.Afrika)
@Sami Karakoç Kurucao logo > Tunus Logo > Reese James (önem sırasına göre yazdım)
@Onat Can Sağıroğlu Katarlı koçero
Sizlerden taleplerim (3ten fazla seçmedim bilerek) sizin tercihlerinize göre üstteki sıralamalara göre 1 2 ya da 3 tane yaparız
Son mesajı editledim reis 3v3 olarak.@Onat Can Sağıroğlu tekliyi 3lu yaptın mı üstad
Şöyle gönderdim uygunsa:Ekli dosyayı görüntüle 324441
Günün menüsü
20 de 12 olmayan çıktı - ona da şükür , Oodegard , Hollanda Logo bulduk bilinenlerden.
@Sami Karakoç Kurucao logo > Tunus Logo > Reese James (önem sırasına göre yazdım)
Sizlerden taleplerim (3ten fazla seçmedim bilerek) sizin tercihlerinize göre üstteki sıralamalara göre 1 2 ya da 3 tane yaparız

UnluckyHepsi bende var yav
geliyor.
Güncelleme yaptım
Saklarım olmadı yarına bakarız üstadUnlucky
yakında sende olmayını bulmak zor olacak epey muhtemelen haha
Yatarken Bas public swapa gitsin ihtiyacına denk gelir belki - ileride zaten fazla kalanlar içinden cımbızla adam arayacağızSaklarım olmadı yarına bakarız üstad
Benim erken bitince zaten full stack açacam size ne istiyorsanız alın diye. 150 kartım kaldı şuanYatarken Bas public swapa gitsin ihtiyacına denk gelir belki - ileride zaten fazla kalanlar içinden cımbızla adam arayacağız
Actim simdi
Hatta ek görevler geliyor 1250 puan şu an - maçlarda bir şeyler açsalar turnuva boyu 2 tane falan Deluxe denk gelinir muhtemelen.Fifa Rewards'da 500 Puan kazandıran Fantasy Team görevi gelmiş:
MachinoEkli dosyayı görüntüle 324441
Günün menüsü
20 de 12 olmayan çıktı - ona da şükür , Oodegard , Hollanda Logo bulduk bilinenlerden.
Bu lavuk yarın gelir banaEkli dosyayı görüntüle 324447
Kuruçao için son kalan adam - aklınızda bulunursa makbule geçer
(Sami sağolsun logoyu yolluyor)