panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Turnuva baslayinca heralde artik daha globele acacaklardir swap isini, diger turlu herkes album bitirirdi heralde diye kitliyorlar gibime geliyor

@Vasfi Vural şu an bildiğimiz herkes içeride - şifre değişikliği yapılabiliyor mu ? içinde olduğumuz için yazmamıza da gerek kalmaz.

parazitleri dışarıda tutalım - girip swapa dahil olup kaçabilir gene...

alın bunları burdan kurtarın beni bunlardan

Screenshot_20260531_140516_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp
Screenshot_20260531_140547_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp
Screenshot_20260531_140637_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp

Eksik fazlaların bu kadar uymaz olduğu listeler nadir görüyorum yav , ilk defa dijital yapıyorum bu işi basılı dışında, paylaşması filan da zor, ne biçim iş ya.

Bir şey soracağım ben direkt app ile girdim, hangi e-mail ile açtım hatırlamıyorum, onu nasıl öğreniyoruz, normal site üstünden girmek için?

Bir şey soracağım ben direkt app ile girdim, hangi e-mail ile açtım hatırlamıyorum, onu nasıl öğreniyoruz, normal site üstünden girmek için?
tam hatılamıyorum ama ben siteye girince "devam" vs dedim - fifa ile olan mailim ile bağlanmıştım - oraya yönlendirdi etti oldu direkt.

spesifik olarak ince ayarı nasıl yapıyorsn bilmiyorum ama

More... kısmında account ve settings altından tekrar account settingse basında bir yönlendirme yapıyor olması lazım ama ben kendi emailimi hiç görmedim.

Geri
Üst Alt