- 31 Ağustos 2021
- 67.040
- 48.119
- 3.258
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark etmemişim onu değiştiririz olmazsa. Logo ne logosuydu en üst sıradaki? Onu alabilirim.Ao Tanaka @Vasfi Vural 'ye gidiyor - o ok derse sana çeviririm (Vasftan -1 haaland gelir)
tanaka
İsviçre logosu - onu mu koyayım ?Fark etmemişim onu değiştiririz olmazsa. Logo ne logosuydu en üst sıradaki? Onu alabilirim.
Tamamdır İsviçre logosuyla değişelim Tanaka'yı.İsviçre logosu - onu mu koyayım ?
Üstat neredeyse aynı sayıda swap yazmış ne ara 99 oldun. Deluxe paket mi açtınEksik listem
Mokoena
Can uzun
Jose Luis Rodriguez
Evet de ben swaplarda çoğunlukla 5er 5 er gönderdimÜstat neredeyse aynı sayıda swap yazmış ne ara 99 oldun. Deluxe paket mi açtın
Tamamdır İsviçre logosuyla değişelim Tanaka'yı.
@Vasfi Vural tanaka patlamış - ikinci haaland yememiş. Saklarım yarın için onu sana.
Onat'tan Kevin pina alıyorum son adam diye - tamamlıyorum . ilk paketten Kevin Pina çıkıyor ya sabır ...
Arnautovicine vereyim japon koceroyu, yarina kalmadan. Sabahki isi tamamlamis oluruz
1-1 koyalım bakalım aynı anda ülkeleri de seçelim belki hızlı olurArnautovicine vereyim japon koceroyu, yarina kalmadan. Sabahki isi tamamlamis oluruz
Actim, tanakojaponya - arnautovic avusturya seklinde1-1 koyalım bakalım aynı anda ülkeleri de seçelim belki hızlı olur
kime kaldıBendeki menü de bu ihtiyaç varsa yazarsınız:
Ekli dosyayı görüntüle 324834
Ekli dosyayı görüntüle 324835
Ekli dosyayı görüntüle 324836
Chris Richards kafilemizden ayrılmıştır - kendisi HONDURAS'a gitmiştir.
Oh, McTominay, Weah