panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Bence sen allswapi kapat, kisi kisi ilerledin ya direkt onlarla coz, su alttaki 4lu araya giriyorsa yavaslatip bozuyor da olabilir.

Yarin Berat da allstack acabilir belki 360 tane swap stacki var adamin , kaosa baglariz valla 🤣
Yuzde 40 ikinci album var adamda 🤣
Bende 400 kopya oldu olm liste atamıyorum güncellemek 1 saat sürer burada

ödüller challangelarda cacık - 5 challange tamamla diye Achivement var o kadar.

mesela o son görev bence Deluxe hediye etmelikti açıkçası

edit : sen Almanya'da mısın ? öyle ise public swapların hangi ülkelerle oluyor hiç dikkat ettin mi ? biz nerdeyse tamamen Güney Amerika ile eşleşiyoruz.
ben nereden swap aldığımı hiç görmedim direkt stickerlara odaklandım. bir dahakine bakarım

evet almanyadayım

ben nereden swap aldığımı hiç görmedim direkt stickerlara odaklandım. bir dahakine bakarım

evet almanyadayım
Animasyon oluyor ya senden gidiyor geliyor diye, once arkada dunyada donuo hangi kita oldugunu goruyorsun, kartlar ucarkende sagda karsindakinin ulkeyi goruyorsun.

Almanya olman iyi oldu +1 farkli ulke ile swap demek (dusun hic eslesmiyoruz orayla-yuzde 95 guney ve kuzey amerika ile oluyor takaslar.) 20/20 achiementini alacagim senle takas yaparsam

1000055959.webp
20/20
Şili ile bitti

USA
Meksika
Guatemala
Brezilya
Arjantin
Uruguay
Kolombiya
Paraguay
Ekvator
Venezuela
Honduras
Peru
El Salvador
Şili

Türkiye
Sırbistan
İspanya
Portekiz
Bosna Hersek

Arabistan

Oyun ücretsiz 2 paket veriyor bir de Coca Cola'nın sitesinden açıyoruz başka ücretsiz paket acabileceğimiz bir yöntem var mı ?

Oyun ücretsiz 2 paket veriyor bir de Coca Cola'nın sitesinden açıyoruz başka ücretsiz paket acabileceğimiz bir yöntem var mı ?
2 tane veriyor
App icinde en solda scan var, scan album dediginde googledan album resminingoster 1 tane
Ayni sekilde scan vola product dediginde cola logosu scannediyorsun gene herhangi bir resimden, 1 tane veriyor

1 tane (fazla emaile daha cok gunluk) cola sitesinden

Gunluk 1 tane fifa play sitesinde panini segmentinden veriyor.

1 tane exploit var , onla 20+ paket alabiliyorsun .

Fakat gunde max 4 tane acabiliyorsun, fazlasi zaten oyle duruyor 🤣

2 tane veriyor
App icinde en solda scan var, scan album dediginde googledan album resminingoster 1 tane
Ayni sekilde scan vola product dediginde cola logosu scannediyorsun gene herhangi bir resimden, 1 tane veriyor

1 tane (fazla emaile daha cok gunluk) cola sitesinden

Gunluk 1 tane fifa play sitesinde panini segmentinden veriyor.

1 tane exploit var , onla 20+ paket alabiliyorsun .

Fakat gunde max 4 tane acabiliyorsun, fazlasi zaten oyle duruyor 🤣
Exploit dediğin nedir hocam bir onu bilmiyorum.

Exploit dediğin nedir hocam bir onu bilmiyorum.
Toplam 14 tane kod var - eksik varsa yukarida google lasan cikar hepsi.

saçmalığa gel...

31 paketim var şu an... (zaten günde 4 tane bedavalarla açtığım için hiç bir zaman açamayacağım :D )

Ekli dosyayı görüntüle 324054

Exploit desigimde ustteki video(gerek yok buna ama acikcasi)

Vasfiyi tagliyorum ya iste hic konuşmayan bilmedigimiz adam varsa atsin diye sabahtan beri 🤣 bu isin ilk domino tasina vuran o(kurucu)

Siz daha Bosnali Meme yi tanimiyorsunuz, c.ronaldo yuruttu takim swaplarinda

Son düzenleme:
android uygulamaya 30mb güncelleme gelmiş.

1 kişilik yer var cank22 zellmann fc kim onlarda namlunun ucunda

Geri
Üst Alt