- 2 Nisan 2012
- 43.623
- 22.510
- 2.888
Aciyorum
Edit: actim
Tamamdır bende saveledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciyorum
Edit: actim
Eşimin albümü takasla tamamlamak için gruptan çıkıyorum hakkınızı helal edin
o ne bakmadım31 trophy touru gordun di mi ana hesabin icin
Dijitalde normal album fan stickerlardan once bitiyor (arka kapak falan goruyorsun)o ne bakmadım
Here we go again heDijitalde normal album fan stickerlardan once bitiyor (arka kapak falan goruyorsun)
Dunden itibaren fan stickerlardan sonra "TROPHY TOUR" diye 31 yeni cikartma eklediler normal oaketlerden de cikiyor(arjantin cikti bana bu sabah)
Swap edilebiliyorlar.
Belliki turnuva boyu ufak tefek ekleyecekler bir seyler
Sulc çıktı şimdi at istek seri*** EKSİKLER (3) ***
ÇEKYA - Sulc
TUNUS - Laidouni
PANAMA - Luis Rodirguez
Açık di mi ? Tunusluyu da publicten düşürdüm - Sulc ile %100 olcakSulc çıktı şimdi at istek seri
Benim dün itibariyle albüm bitti.Göktuğ simone lazım mı?
Albüm bitti benim, sağol gene de. İhtiyaçlarınız varsa yazın. Vardır belki bende.Cikti De Paul hala lazimsa
yok benimki de bitti - Son kart Eray'dan Çekyalı eleman geliyor Swapta - sonra %100Albüm bitti benim, sağol gene de. İhtiyaçlarınız varsa yazın. Vardır belki bende.
Coca Cola kodlari calismiyor mu artik?yok benimki de bitti - Son kart Eray'dan Çekyalı eleman geliyor Swapta - sonra %100
Trophy Tourlar paketlerden çıkıyor - Arjantin çıktı bana bugünkü 4 pakette (ama albüm % si etkilemiyor onlar)
bir de McDonalds sayfası gelmiş![]()
Benim Cezayir, Arjantin, Ispanya ve Avusturya cikti paketlerden.yok benimki de bitti - Son kart Eray'dan Çekyalı eleman geliyor Swapta - sonra %100
Trophy Tourlar paketlerden çıkıyor - Arjantin çıktı bana bugünkü 4 pakette (ama albüm % si etkilemiyor onlar)
bir de McDonalds sayfası gelmiş![]()
çalışıyorlar galiba - cola sitesinden günlük alınanları diyorsan ben yaptım bu sabah (ne gerek kaldıysaCoca Cola kodlari calismiyor mu artik?