panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Selam Arkadaşlar, normal paketlerden çıkan online album için kullanılabileceğini düşündüğüm qr kodlu kartlardan 20 civarı elimde mevcut. İhtiyacı olan arkadaşlar dm atabilir. Çok fazla kişinin talebi olursa ilk 3 kişiye bölüştürürüm.
1783879977888.webp

Günde 3-4 paket açıyorum , 1-2 adet Update Edition veya Trophy Tour anca çıkıyor, sinir yav.

Bu akşam matbu albümün fazla-eksiklerini çıkartıp Donanımhaber'deki sayfaya yazacağım. Artan fiyatlardan dolayı eski yıllara nazaran yoğunluk epey düşük maalesef, eskiden DH'de yüzlerce insan takas ederdi, 5-10 kişi yazmış bu sene.

:cofused:

Günde 3-4 paket açıyorum , 1-2 adet Update Edition veya Trophy Tour anca çıkıyor, sinir yav.

Bu akşam matbu albümün fazla-eksiklerini çıkartıp Donanımhaber'deki sayfaya yazacağım. Artan fiyatlardan dolayı eski yıllara nazaran yoğunluk epey düşük maalesef, eskiden DH'de yüzlerce insan takas ederdi, 5-10 kişi yazmış bu sene.

:cofused:
Sne nasil hala yuzde 98 olarak gorunuyorsun yav, kim eksik ana albumden?

573 tane fazlam oldu, 20 update edition kalmis. Eoeydir bakmadim 18 tane swap olmus 🤣

Sne nasil hala yuzde 98 olarak gorunuyorsun yav, kim eksik ana albumden?

573 tane fazlam oldu, 20 update edition kalmis. Eoeydir bakmadim 18 tane swap olmus 🤣

Ya vallahi bende anlamadım, ana albümden eksiğim yok diye biliyorum hepsini tamamladım, fotoğrafsız ülkeler var ya acaba onlardan mı boşluk var 1-2 tane diye tek tek baktım geçen.

Trophy 9 eksik Update 43 :crushed:

update edition ve 3 harfli ülke stickerleri tamamlandı.

Geri
Üst Alt