pankreas kanseri

Hakan Motz

papağan
Hocaların Hocası
Maalesef bu pislik sinsi hastaliga, bir akrabamiza kaybettik ve 2 tane cocugunu geride birakti.

hastalik okadar sinsi ki, stage 3-4 de symptom gosteriyor ve oraya kadar geldimi, gec kalinmis oluyor.

Hayatinizda 50+ insanlar varsa, mutlaka her sene bir full check-up yaptirin, nolur nolmaz eger cikarsa birsey, mudahele ediniz.

Maalesef bu pislik sinsi hastaliga, bir akrabamiza kaybettik ve 2 tane cocugunu geride birakti.

hastalik okadar sinsi ki, stage 3-4 de symptom gosteriyor ve oraya kadar geldimi, gec kalinmis oluyor.

Hayatinizda 50+ insanlar varsa, mutlaka her sene bir full check-up yaptirin, nolur nolmaz eger cikarsa birsey, mudahele ediniz.

rip ahbert 🤲

Allah rahmet eylesin, başın sağolsun kardeşim. Maalesef bu hastalıktan dedemi kaybetmiştim, dediğin gibi maalesef çok sinsi bir hastalık. Hastalığın ne olduğunu tespit edene kadar gitmediğimiz doktor kalmamıştı.

Allah rahmet eylesin, başın sağolsun kardeşim. Maalesef bu hastalıktan dedemi kaybetmiştim, dediğin gibi maalesef çok sinsi bir hastalık. Hastalığın ne olduğunu tespit edene kadar gitmediğimiz doktor kalmamıştı.
cok nalet birsey, bulamiyorsunda.

Başınız sağolsun. Yılbaşı gecesi eşimin halası 59 yaşında bu hastalığa yenik düştü. Hastalığın haberi geleli daha 1 ay bile olmamıştı çok hızlı kötüleşti maalesef agresif ve çok hızlı ilerliyor. bu organın ismini bile görünce ürperiyorum artık Allah geride kalanlara sabır versin.

Basligi gorunce tuylerim diken diken oldu 7 yil once amcami kaybettik..Hayatinda sigara alkol tuketmis insan degil 60 yasindaydi..
Hatta erken evrede yakalandi hastalik ama maalesef en beter kanser turu..2 yil yasadi dr en cok yasayan hastam demisti babamin yakin bir arkadasi teshisten 3 ay sonra vefat etmisti yillar once..
Basiniz sagolsun Motz

Geri
Üst Alt