pankreas kanseri

Başınız sağ olsun Hakan kardeşim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, kalanlarada Rabbim sabırlar versin.

başınız sağolsun

milyarder steve jobs bile şirketin zirvesini göremeden bu hastalıktan ölmüştü galiba

Başınız sağolsun dostum. Allah mekanını cennet eylesin.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başınız sağ olsun çevremde hemen hemen bir çok ailede bir tane yaşlı kayıp var maalesef nüks ettikten sonra ne yaparsan yap kurtaramıyorsun hayatta kalma oranı yüzde 5:10 civarında değişiyor

Başın sagolsun Allah sabırlar verdin o yavrucaklarında bahtını açık tutsun yaradan

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Geride kalanlara sabırlar diliyorum 🙏

Başınız sagolsun ,ailesine çocuklarına dayanma gücü versin

Noterim karnım ağrıyor üşüttüm herhalde dedi. Devlete normal muayeneye gitti. Üşütme falan demişler ilaç vermişler. Sonrasında ilaçlara rağmen devam edince özele kadın doğum uzmanına gitti. Orada doktor karnına bakarken, pankreasda kitle var gibi bi ayrıntılı baktır demiş. Noterim kızdı baya ona, durduk yere insanı telaş ettiriyor ne varmış diye. Ama yinede ayrıntılı baktırdı ve hakikaten kitle çıktı. Daha çok başındaymış. Ameliyat oldu sonrasında(geçen ay) şu anda hala tam toparlayamadı ama en azından kanser riski ortanda kalktı.

Geri
Üst Alt