PAOK, Galatasaray'ın İstediği Warda'nın Bonservisini Belirledi!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
090420180930560291861_2.jpg

Galatasaray & Amr Warda flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yunan ekibi PAOK, Mısırlı futbolcunun bonservis bedelini belirledi.

Mısırlı Salah'ın Liverpool formasıyla tüm Avrupa'yı ayağa kaldırdığı sezonda, vatandaşı Warda'yı çok isteyen Galatasaray'ın bu transferdeki rakibi Valencia.

PAOK, bu sezon Atromitos'a kiraladığı ve 11 gol-5 asistle harikalar yaratan Warda'nın bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirledi.

PAOK'tan Garry Rodrigues'i transfer eden sarı-kırmızılılar, Rodrigues'in alternatifi olarak görülen Warda'yı sezon sonuna kadar takip edecek.

24 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu ile Galatasaray'ın dışında İspanyol ekibi Valencia yakından ilgileniyor.

Güneş

İkisinden birini alacağımız kesin olsa Warda vs Trezeguet aynı bonservisle kimi seçersiniz?

Bu tarz transferlerin sonuna kadar arkasindayiz

Keske yasi biraz daha genc olsaydi, ama 24 de fazla degil

İkisinden birini alacağımız kesin olsa Warda vs Trezeguet aynı bonservisle kimi seçersiniz?

Kesinlikle Trezeguet. Dusununce ikisi de milli takima cagrilmis isimler (Trezeguet 22 kez, Warda 14 kez) fakat Trezeguet'nin Dunya Kupasi'nda oynayacagi kesin gibi. Trezeguet bir yas daha genc ve Anderlecht gibi oyuncu yetistirme konusunda iyi bir kulupte antrenmani mevcut. Ayrica Super Lig > Yunan Ligi ve Trezeguet - Warda performanslari az cok ayni seviyede.

Ben, daha iyi oyuncular bulunabilecegini dusunmekle beraber, ikisinin de iyi transfer olacagini dusunuyorum. Trezeguet biraz daha onde sadece.

Havada kapmamız lazım bu ücrete.

Paok ödeme konusunda sorun yaşadığımız için umarım yamuk yapmaz bize...

Cl'de bir cacık yapamaz bunlar bize feguli gibi biri lazım garry'nin yerine

Cl'de bir cacık yapamaz bunlar bize feguli gibi biri lazım garry'nin yerine

İlk 11 dışı kadro aşırı yetersiz, gelecek sezon Carrasso, Latovlevici, Denayer vs. gibi gereksiz yabancılar yerine böyle ucuz alternatifleri almalıyız.

İlk 11 dışı kadro aşırı yetersiz, gelecek sezon Carrasso, Latovlevici, Denayer vs. gibi gereksiz yabancılar yerine böyle ucuz alternatifleri almalıyız.

Orası öylede yapacağımız hamlede kısıtlı malum ffp, kiralık falan doldururuz anca yedekleri

Hic izlemedim ama goz onunde olan Trezeguet'i tercih ederim.

Menajeri kimse iyi çalışıyor bu yaz bizim ligden birine satar kesin

Alinabilir belki bu paralara . Kasimpasanin oyuncusunun ismini anlayamiyorum , mahmut hassan filan gibi bir seymis ismi , trezeguet kim ? Yani ne alakasi var

Son donemde tanik oldugum en sacma sey

Hepiniz mi yunan liginin müdavimisiniz yaw. Bu kim la.

Trezeguet'i almak lazim adam sagiyla ortalamiyor resmen kafaya pas atiyor.

Geri
Üst Alt