PAOK Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Paşa maçında ciddi rotasyon geliyor. Gelmeli de. Ben bu maç en azından Bats bekliyordum. Yorgunluk sebebiyle performans düşüklüğü olmasını istemeyiz veya sakatlık. Bu yüzden Paşa maçında göreceğiz görmeliyiz rotasyon.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne Mertens miş abi 37 yaşında adama 10 günde 4 maç yaptırmanın amacı nedir

Maç temposu yoğun olsa da hem Rize hem Antep maçlarını erken koparıp değişikliklerle dinlendirdik bazı oyuncuları. Kadıköy'de de son 20-30 dk'yı aktif dinlenme modunda geçtik. O günden bu güne 4 gün geçti. Fiziki yorgunluk olacağını sanmıyorum. Kasımpaşa maçı 3 gün sonra, rotasyonu o maçta beklemek daha makul.

Fener deplasmaninda kazanan kadronun bozulmaması normal.
Rotasyona gerek yok; Fener macinin üstünden 4 gün geçti zaten ve maç Istanbul'da, seyahat yorgunluğu yok.

Bir Avrupa Kupası maçına Muslera’sız çıkması da ilginç.
Ziraat Türkiye Kupası’mı bu?

Devamli ayni 11 le oynamak 3 gunde bir mac yapmak sakatlik riskini arttirir
Ozellikle Sanchez Kaan ve Mertensi dinlendirmemiz lazim

Avrupa Ligi yolculuğuna 6/6 yapan kadroyla başlamak en doğrusu. İcardi zamanla monte edilir. Yunus ve Barış kanatlarının enerjisi, Torreira Sara Mertens orta sahasının kalitesi, Osimhenin bitirişi, Sanchez ve Abdülkerim tandemine güveniyoruz. Haydi Sonu Bilbao Finali olsun.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert oynasin diyenleri anlamiyorum. Kaan ondan iyi suan. Kaani kesemiyorsa yedek kalacak.

En korktuğum şey buydu

Oyunu düzeltmek yerine oyuncular önlerse önler kafasında takılıyo

Sançez kontraları durdurursa yenicez,nelson durduramazsa rezil olmaya devam

Doğru tercih rotasyon paşa maçına. Osimhen-İcardi, Kaan -Jelert, Sanchez- Nelson, Barış -Sallai , Toreria- Demirbayda olabilir.

lig bir aldatmacadan mı ibaret bu maçta belli olacak!!

Geri
Üst Alt