- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
niye rtas yahudi, müslüman, hristiyan falan fark etmeden din adamlarının hepsi boyle diyebiliriz maalesefiyi ki müslümanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye rtas yahudi, müslüman, hristiyan falan fark etmeden din adamlarının hepsi boyle diyebiliriz maalesefiyi ki müslümanım
evet ama olsun üstatniye rtas yahudi, müslüman, hristiyan falan fark etmeden din adamlarının hepsi boyle diyebiliriz maalesef
papayı ne kadar kötülersek o kadar iyi
ben de st antuan kilisesine bi bakayım diye girmiştim paskalyaya mı denk gelmişim papaz su atıyodu herkese bana da attıUlan utanarak birşeyi itiraf edecegim. Ben bu papazın evine gittim. Yanlis anlasilma olmasin, Sukru Saracogluna demiyorum. Vatikan a gittim. Lisedeyken sinifim Romaya gezi duzenledi. O esnada Vatikanada gittik. Ulan daha Hacc veya Umre yapmadan..
Oradayken 'kutsal topraklar' dayiz diye siparis ettigim 5 liralik pizzaya 9 euroluk ek fiyat istemislerdi paragozler.
Adamlarin dinleri imanlari para diyip igrenc bir espiri yapip konudan ayriliyorum
Hem de turnusolüdürEvet diyen liboştur diyebilirmiyiz