# Papiss Cissé

macı izlemek için bağlantı bulan olursa özelden yazsın

Hocasi istemiyor galiba devre arasi gonderip yerine baska bir adam alacaklarmis.
Umarım bırakırlar,Haberi görünce bakmıştım Newcastle'n forvet hattına Mitrovic,Ayoze,Riviere varmış bir tane daha alırlarsa hiç şansı kalmaz herhalde hali hazırda bile Ayoze ve Mitrovicten az oynamış,Ama son 2 maçtır 11'de kafam karıştı biraz.

Umarım bırakırlar,Haberi görünce bakmıştım Newcastle'n forvet hattına Mitrovic,Ayoze,Riviere varmış bir tane daha alırlarsa hiç şansı kalmaz herhalde hali hazırda bile Ayoze ve Mitrovicten az oynamış,Ama son 2 maçtır 11'de kafam karıştı biraz.
Hic oynatmasalar piyasasi iyice duser, o yuzden arada sirada 11 de olmasi pazarlik masasinda onlarin isine yarar.

Bugun fena oynamadi, yani formsuz olmasina ragmen baya mucadele etti ve 2-3 defa cok tehlikeli pozisyon yakaladi. Formda olsa onlari atardi. Devre arasi kapmamiz sart, bizim ligde cok faydali olur bize.

Bitiricilik olarak anca Afrika'nin en iyilerinden biridir.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Premier Lig'de santrafor oynayan oyuncular nedense bana cok cazip geliyor.

gelirse havalara uçarım da gelir mi .. daha doğrusu bizim Tursun düşünürmü bunu sanmıyorum

Bu adamın ölüsü bile sallar ligi..newcastle küme düşse süper olur...wijinaldum-papis cisse-sissokko-anita çökecek epey adam var

ırkçı başımızda olsaydı umutu siyaha boyar ama yinede ihtimal vermezdim şimdi azda olsa umudum var

Al 2 sene kullan sonra 20 milyon euroya cine katara sat of mis

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde bence cok is yapar, artik aldik aldik yoksa daha olmaz bu is.

Geri
Üst Alt