Para Kart Önerileriniz?

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Beyler banka hesabı açtırıp para kart çıkartmak istiyorum hangi bankayı tavsiye edersiniz dedikleri gibi sadece yıllık 60 tl civarı kesintimi yapıyorlar kullanım bedeli başka kesinti felan oluyormu kredi kartı istemiyorum hesabımdaki parayı kullanmak istiyorum sadece ? Birde bu parakartla herşeyde geçerlimi atıyorum bir kulüpte eğlendim kartla ödemek istedim sıkıntı olurmu veya internetten x ürün siparişi vereceğim sıkıntı olurmu yada internet üzerinden fatura ödemek istiyorum ? teşekkürler yardımcı olanlar için

Enpara.com su anda en popüler olanı. 0 Tl ile kartını veriyorlar ve aidat falan yok.

Haftalık-Aylık-Yıllık para yatırabiliyorsun ama faiz oranları hepsinde standart. Vergi kesintisi düsülürse yıllık yüzde 7 falan değerlenir paran.

Üniye girmiyor muydun ziraatten al burs kartını kart ücreti de yok her yerde kullanırsın

Ogrenci oldugunu bildrrsen ozel banka disinda para vermezsin kesinti ucreti hatta bazi ozel bnkalar bile yapiyo olabilir bu ayricaligi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en para yüksek faiz diyor 5 bin tl sallasam kaç tl verirler acaba aylık

enparadada aidat yok iyi gibi ne dersin ? burs almak zorunlumu genç bank kart için ?

enpara kullanmadım ama atm konsunda sorun çıkabilir. iş teb ziraat kullanıyorum iş bankasında da kesinti yok teb 120tl yıllık. genç bank kart için kredi veya burs şart değişmediyse.

enpara kullanmadım ama atm konsunda sorun çıkabilir. iş teb ziraat kullanıyorum iş bankasında da kesinti yok teb 120tl yıllık. genç bank kart için kredi veya burs şart değişmediyse.

kampüs kart var birde ziraatın sitesinde gözüme takıldı kartın üstünde üniversitenin adı felan yazıyor öğrenci numarası felan o ne ayak

öğrenci değilim ama henüz kayıtlar eylülde şimdi almam lazım turizm malum sezonda 4 5 bin tl atmam lazım :)

O zaman geçici olarak ziraat bankasından al. 3 ayda bir 500 tl yatırmazsan 11 lira kesiyorlardı 2 yıl önce büyük ihtimalle değişmemiştir.Sen işini görene kadar kullanırsın kayıtlardan sonra yeni bankadan açarsın

Öğrenci isen İş Bankası ideal.

Garantiye bulasma da, geri kalanlar arasindan keyfine uyani sec. Garanti kadar soyguncu bir banka görmedim ben ömrümde.

Geri
Üst Alt