''Param hala yatmadı''

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
hajrovic3_Q41EY.jpg

Galatasaray’ın Boşnak oyuncusu Izet Hajrovic'le ilgili ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

bunun parasini vereceksin, a2 takimina yollayacaksin, orda yedek birakacaksin, a2 liginde son 1 dakika falan sokacaksin ... ibreti alem icin ...

''Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam. Evet alacaklarım için FIFA'ya başvurdum.Galatasaray'da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim. Hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA'ya başvuru da yapmıyor. Param hala yatmadı''

Sneijder'ler, Drogba'lar, Melo'lar takımın imajı için sesini çıkarmıyor şuna bak sen. Gelecek sezon takımda olması büyük saçmalık olur.

Hem takimda kalcam diyor hem FIFA ya gittim diyor?

''Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam. Evet alacaklarım için FIFA'ya başvurdum.Galatasaray'da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim. Hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA'ya başvuru da yapmıyor. Param hala yatmadı''

Sneijder'ler, Drogba'lar, Melo'lar takımın imajı için sesini çıkarmıyor şuna bak sen. Gelecek sezon takımda olması büyük saçmalık olur.

Sneijderler drogbalara paraları ödeniyor korkma digerlerini sallıyolar

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba gibi dünyanin sayili futbolculari kadromuzda ve ses etmiyorlar ama bu adam Isvicre'nin dandik takimindan agiz kokusuyla gelip bizi begenmiyor. Derhal postalanmali.

Defol git lan bu takımdan. Dünkü çocuk starların oynadığı takımda 3 ay para alamadım diye ağlıyor.

Parasini verelim.

kalitesini tartışmak başka bişey ama adamın parasını istemesinden daha doğal bi durum yok.

Yönetim bun sağlam bir cevap vermeli , hçbir futbolcunun parası yatmıyormuş , bu iddalara cevap verilmezse büyük sorunlar patlak verebilir.medyanın ağzına sakız olmayalım bir çingene yüzünden. !

Suç adam da deģilki bizim yönetim de.

Gidip saçma sapan transferler yapacağına önce bu adamlarin parasini öde.

Adama niye laf atiyonuz o baskan olucak sozde finans uzmani odesin paralari almak kolay odemesi mi zor.Bu isin hesabi kitabi yapilmiyor mu ?

Komidinin üzerine koyalım parası.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ben Ünal başkanı savunmamın en büyük sebebi hayatım boyunca ilk defa bir başkanın "Galatasaray futbolcuların paralarını ödeyemiyor" dedirtmemesidir. Eğer yıldızların parası yatıyor diğerlerinin yatmıyorsa başkanın karizması fena çizilir benim gözümde.

Geri
Üst Alt