''Param hala yatmadı''

parası ödenmiyorsa hakkını arar bunda yanlış bir şey yok diğerleri hakkını aramıyor diye susmak zorunda değil sen 3 senedir şampiyonlar ligi görmüş takımsan senede 40bin kombine satan takımsan bir zahmet ödeyeceksin oyuncunun parasını sonra böyle malzeme olursun

Adama niye laf atiyonuz o baskan olucak futbol cahili sozde finans uzmani odesin paralari almak kolay odemesi mi zor.Bu isin hesabi kitabi yapilmiyor mu ?

Ünal aysal futbol cahili olabilir ama sende çok iyi bir NANKÖRsün.. Adam takım 8. sıradayken geldi 2 sene şampiyon olduk şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık 2. sene real madrid ve juvenin olduğu gruptan çıktık ama ligde 2. olduk eğerki 1. bitirseydik başkanı övmeye devam edecektiniz çünkü siz iyi gün taraftarısınız.... Ayrıca diğer branşlardaki başarılarıda unutma özellike bayan basketbolundaki Avrupa şampiyonluğunu.....

Hakkini aramasinda sakinca yok. Beni rahatsiz eden hic kimse maasini alamiyor demesi. Sanane lan baskalarin alacaklarindan?

Dedikleri doğruysa yakında çoğu futbolcu isyan bayrağını çeker.Sneijder ve Muslera'nın Dünya Kupası'ndan sonra ayrılmasından korkuyorum.Zaten Muslera uzatmadı sözleşmeyi halen.

Vergi borcu, spk engeli, tff'nin ve hakemlerin tavri vs derken bizi zor durumda birakip unal aysal'i yollatmaninpesinde bazilari. Yemeyiz!

Bir donem zirt pirt aciklama yapiyorduk, bu konuda da taraftar bilgilendirilmeli. Dedikleri dogruysa hakkini aramasi suc mu?

Hesap kitap yapip transfer yapacaksin.

Hic bir oyuncu lafi da enteresan..

Tapatalk

Eğer Hajrovic para alamadığı için sözleşmesini tek taraflı feshedip alacakları için Fifa'ya başvursaydı gıkım çıkmazdı, sonuna kadar haklı olurdu. Ama bunu yapmayıp, hala kadromuzda olmaya devam ederken Fifa'ya başvurmak dangalaklıktır. CL'de oynayan büyük bir takımda oynama ihtimali olmayan çapsız bir futbolcuysan ve sana hayatının fırsatı gelmişse biraz akıllı davranacaksın.

Derhal parası verilip kapının önüne koyulmalı. Bir daha Arena'ya çıkarsa yuhlarım çok net.

.Bir futbolcunun yönetimi fifaya vermesi ve seneye burada oynamak istiyorum demesi ne kadar çelişkili.. Ya ağır mal ya bizle dalga geçiyor..

Bir futbolcunun hakkını araması doğru olandır. Ama başka konulara girip kimse para almıyor gibi kendini aşan laflar edemez. Yol verilsin. Yönetimde artık akıllı davransın bu konularda biraz. 1 kuruşluk adama 5 kuruş verip g.tünü kaldırmasınlar.

3 e aldık bakalım kaça satabilecez. 1 milyona satsak kardır artık

Nedense Bulent tulun'un oldugu yerde boyle sacma sapan isler oluyor.

Konu Hajrovic değilde Sneijder olsa daha farklı yazılar olurdu.Yani Hajrovic vasat futbolcu olduğu için suçlanıyor bir bakıma,bu doğru değil.

Bazı arkadaslar okuduğunu anlamıyor sanırım kimse parasını almadığı için başvurmasını eleştirmiyor. Birincisi sen kamuoyunda kulübün diğer oyunculara ödeme yapmadığını belirtmezsin kendin hakkında konuşsan neyse üstüne hala takımda kalmak istediğini belirtiyor cidden anlamadınız bu adam dünya kupasında patlama yapmayı düşünüp yönetim paramı ödemedi nasılsa başka yere rahat transfer olurumun peşinde bu adamı kadroda tutanı ağır eleştiririm.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adam haklı,bir sözleşme imzalanıyor gereği yapılmıyor,nasıl iş bu anlamadım

Biz "normal" insanlarda da olabiliyor böyle seyler ve parani zamaninda alamiyorsun, ama bizim ile siz futbolcularin arasinda koskocaman BIR fark var. Biz size göre leblebi gibi miktar paralar ile ailelerimizi gecindirmek derdindeyiz. Sizde parayi bir ay gec almak bizdeki gibi büyük sorun olmaz. Borc,harc diye birseyiniz yok.

Elbette alacaksin parani, her takimda olur bazi zamanlar böyle seyler. Bide utanmadan sikayet etmis hemen.Bu takimla aylarca para alamayarak sampiyon olan fubzolcu abileriniz de vardi!!

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt