''Param hala yatmadı''

hajrovic bu işleri bilmiyor.

çıkar dersin ; Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum.

Paramın ödenmediği haberleri yalan , takımımızda böyle şeyler olmasına başkanımız izin vermez .. diye aba altından sopa gösterirsin halledilir böyle şeyler.

kafan göre fifaya gidersen şutlanırsın , artık kendine klüp bakmaya başlayabilir.

hajrovic mental kapasitesi düşük ve menajerlerin parmağında oynattığı bir topçu , bize yakışmadığı bir gerçek.

Kulübe dava açmak demek 25 Milyon Galatasaraylıyı karşıma alıyorum demek !

Ftciler haddinizi bilin Kosovaya 6 attınız diye piyasaya cıkmayın

stres basladi:) birilerinin ne oldugunu anlayinca savunmanin siddetide artiyor;)

finansal olarak duzlukteyiz bravo iste uzman bu adam falan filan derken klubu yokus asagi yuvarla huloghlarda strestrn saga sola saldirsin:)

konuda ft drn bahseden tek grup aysal baskanin fedaileri dikkat ederseniz:)

baska kimse terimden bahsetmiyor:)

futbolcunun parasini odememek hirsizlik

gibi bisey demek

İyi o zaman arada sırada kiramı geciktiren kiracıma ben her seferinde hırsız diyim, yada iş yaptığımda ücretimi geciktiren insanlara hırsız diyim.

Dünyanın her yerinde geç ödemeler olabilir, geç ödeme olması demek ödeme yapılmayacağı anlamına gelmez. Heleki 3-4 hafta geç ödeme hiçbirşey demek.

Bahsedilen rakamlar lolipop parası değil, 1 ay geç alsa ücretini adam açmı kalacak ?

Yine en lüks arabalara binecek.

Galatasaray'da normal bir şirket gibi, arada sırada geç ödeme yapabilir.

Daha doğrulanan birşey yok ortada. Hemen nasılda hazırsınız kulübü karıştırıp, Galatasaray'a laf atmaya.

Hayal dünyasında yaşamıyoruz, piyasayı bilmiyen adam geç ödemenin anlamınıda bilemez.

İyi o zaman arada sırada kiramı geciktiren kiracıma ben her seferinde hırsız diyim, yada iş yaptığımda ücretimi geciktiren insanlara hırsız diyim.

Dünyanın her yerinde geç ödemeler olabilir, geç ödeme olması demek ödeme yapılmayacağı anlamına gelmez. Heleki 3-4 hafta geç ödeme hiçbirşey demek.

Bahsedilen rakamlar lolipop parası değil, 1 ay geç alsa ücretini adam açmı kalacak ?

Yine en lüks arabalara binecek.

Galatasaray'da normal bir şirket gibi, arada sırada geç ödeme yapabilir.

Daha doğrulanan birşey yok ortada. Hemen nasılda hazırsınız kulübü karıştırıp, Galatasaray'a laf atmaya.

geciktirdigi surece o paranin opportunity costu olan faizi senden caldigina gore hirsiz demekte sorun yok

Kulübe dava açacaksın ondan sonra Galatasaray da oynamak istiyorum diyeceksin kim buna bu aklı verdiyse gülerim.

Faizinide verince susacakmısın ?

e ev sahibinin secimi o

finansal olarak guvenilir kiraci bulmak onun sorumlulugu sonucta

yada deposit almamis olmak:)

burdan biyere gidemezsin renkdas

topcu sozlesme yapmis parasini odememisin teorik olarak topcunun suclu olma ihtimali yok

pratik olarak eglencenize devam ediniz:)

e ev sahibinin secimi o

finansal olarak guvenilir kiraci bulmak onun sorunlulugu sonucta

yada deposit almamis olmak:)

burdan biyere gidemezsin renkdas

topcu sozlesme yapmis parasini odememisin teorik olarak topcunun suclu olma ihtimali yok

pratik olarak eglencenize devam ediniz:)

Kendi kulübüne "HIRSIZ" deme cüretini gösteren bir insanla zaten işim olmaz.

Geri
Üst Alt