Paramount Skydance, Warner Bros. Discovery'i Satın Aldı

amerigada yaşamayanlar ameriga hakkında yorum yapmasın mı diyorsun
Oyle bir sey demiyorum. Ayrica ABD'de olan bu tip seyler global etkiye sahip. Zamanla anlasilir. Medyanin cogu Trumpci oldu. Hatta yillarin CNN'i bile Trump'in tarafa gecti. Boku yedik kisacasi. Cok sevdigim Kaitlan Collins kendine is bakmaya baslasa iyi olur.

Paramount+ ve HBO Max birlesiyor demek.

Yilda 30 kaliteli sinema filmi biraz hayal gibi geldi bana. 15-20 tane iyi film cikartabilseler her sene daha gercekci olur.

Daha burdan bir şey izlenmez bok gibi içerikler gelir paramountun her işi bok gibi zaten neredeyse.Netflix de alsa aynı bokluk olacakti çok kötü bir iş oldu valla

ta 2002de bu muhabbetler varmış heis s. bob konusunda

netflixin alıp da homoize ettiği kaç tane eser var bilmiom
abartı ve batıdaki sağ-sol politik muhaberesinin bi ürünü olarak görüyorum bu muhabbeti.
bu konular dışında seri üretim yaparak içerik kalitesine de önem vermiyor heis netflix aynı zamanda o problem de var.Bütçeyi böleyim çok içerik olsun kafasında netflix belki anca birkaç iyi seviye dc filmlerine ve harry potter filmlerine falan iyi bütçe verirlerdi.He bu paramount'un içerikleri de bok gibi orası ayrı onlar da zaten bu sefer trump propagandası yapacaklar da otobotlar birbirine kaymasın artık yeter benim için ya.Warner bros kendisi tam toparlamıştı her şeyi ne güzel yeni sups filmi de güzeldi peacemaker dizisi de iyiydi baya onlar kadar iyisini Disney'e bile verseler çıkartamazlardı diye düşünüyorum ben.İki ucu boklu değnek yani bu iki firmada.Sadece paramountta belki işte karakteri orjinal halinde görürüz ama imdb 5 puanlık film çıkarır dururlar onlar da sürekli.Marvel boktan filmler yaparken dc'nin çok daha sağlam ve yetişkinlere yönelik içeriği varken bu satış hiç iyi olmadı sinemacı kişiler için

Netfilix alsa birlestirecekler baska bir platforma daha ekstra para ödemeyecektik kendi açımdan baktigimda kotu oldu :d

Geri
Üst Alt