Paranormal Olaylar Başlığı

Çok farklı telden çalıyorsun

-büyü nedir
-ooo yeğenim boşverin hiç bulaşmayın

Abi bulaşmadık,islamiyete savaş açmadık,dinden çıkmadık,sadece sorduk,merak ettik,sorgulamak ve konuşmak istedik hepsi bu

Konuyu kitleyip forumu satıp sahil kasabasına yerleşip balık mı tutalım ne diyon

Sen ileri seviye manipülatif birisin, bundan besleniyor ve haz alıyorsun.

Ben öyle bir şey demedim ama sen sanki öyle bir şey demişim gibi seninle iletişim kurmam özelinde beni manipüle etmeye çalışıyorsun. Ve demediğim bir şey için beni açıklama yapmak zorundaymışım gibi alakasız emsaller vererek kendince beni zorbalamaya çalışıyorsun. Kısaca senin moderasyonun bende sökmez ve umarım sivil hayatta yönetici değilsindir.

Dedemin vefatı sonrası 10 yıl mezarlığını ziyarete gitmemiştim çünkü köy mezarlığıydı ve yılan fobim vardı. Babamda sırf ben gidebileyim diye ziyareti kışın organize etmişti.

Ben köy yolunda SUV marka aracımızın arka koltuğunda otururak stres aynı zamanda heyecanla izlemeye koyuldum. Annem ve babam ön koltukta sohbet ediyorlardı ben ise Dedem bana kızar mı yoksa bir şekilde işaret verir mi düşüncesiyle hayalden hayale dalıyordum..

sonra arabanın el frenini duydum babam kapımı açmış hadi oğlum ziyaret yerine geldik. burası köyümüzün mezarlığı dediğinde, benim gözlerim büyümüştü ve suv model yüksek aracımızdan inip, inmemek arasında kalmıştım. Babam elini uzatıp yardım etmemi ister misin demişti?

Gözlerine baktım olurr lütfen dedim. beni koltuk altlarımdan tutup toprak zemine indirdi. yavaş yavaş, adım adım mezarlığa doğru gidiyorduk. mezarlıkta bir tane gül ağacı vardı ama kuruydu. Kökünün olduğu yerde bir delik farketmiştim.
Baba bu delik ?
Şey oğlum yağmurdan çökmüştür kem küm yaptı. Ben biliyorum yılan deliği bu dedim koşarak Suv model arabamıza koşmuştum. kapı kitli olduğu için onlar gelene kadar arabada bekledim.

Akşamına rüyamda dedemi gördüm rüyamda beni tekrar gördüğü için çok sevindiğini söyledi. Bende ilk olarak o deliğin ne olduğu sordum. Yılan deliğimiydi dedim sen haklıydın evlat yılan deliğiydi demişti. sabah rüyamı babamla, anneme anlattım ama kimse bana inanmamıştı.

Sen ileri seviye manipülatif birisin, bundan besleniyor ve haz alıyorsun.

Ben öyle bir şey demedim ama sen sanki öyle bir şey demişim gibi seninle iletişim kurmam özelinde beni manipüle etmeye çalışıyorsun. Ve demediğim bir şey için beni açıklama yapmak zorundaymışım gibi alakasız emsaller vererek kendince beni zorbalamaya çalışıyorsun. Kısaca senin moderasyonun bende sökmez ve umarım sivil hayatta yönetici değilsindir.
Dinimiz hoşgörü dini olduğu için bu yazdıklarını hoş görüyorum azizciğim,önemli olan kuranı okumak değil anlamak ve uygulamak

Ama dinimiz şöyle güzeldir,kurana sarılarak uyurum,içim huzur doluyor,oh kuş gibi hafifim dedikten sonra ufak bir tartışmada karşı tarafa bu şekilde saldırmanı ise göz ardı etmeyeceğim

Dinimiz hoşgörü dini olduğu için bu yazdıklarını hoş görüyorum azizciğim,önemli olan kuranı okumak değil anlamak ve uygulamak

Ama dinimiz şöyle güzeldir,kurana sarılarak uyurum,içim huzur doluyor,oh kuş gibi hafifim dedikten sonra ufak bir tartışmada karşı tarafa bu şekilde saldırmanı ise göz ardı etmeyeceğim
Madem dindarsın üstteki rüyamı yorumla!!!

Benim merak ettiğim durumlardan biri acaba karşılaşılan varlıkların hepsi aynı grup mu yani cinler mi alkarısı,karabasan vs

Ya da bu bize beynimizin bir oyunu da,
uyku felcinden dolayı mı karabasan geldi diyoruz belki vücut kasıldığı için öyle oluyodur ya da alkarısı kadınların hormonal bozukluklarından dolayı halisünasyon görmesinden kaynaklı bir şey de biz mi x bir varlık diye tanımlıyoruz

Bu rüya olayı da aynı,sen yönlendirme yapmıyorsun da yaptığını mı zannediyorsun

@Sami Karakoç mesela kanka sen hiç ameliyat oldun mu,narkozluyken rüyanı yönlendirdin mi ya da denedin mi,ben hiç okumadım narkozlu birinin rüyamı yönlendirdim dediğini ,ikisinde de uyku halindesin ama sadece birinde yapabiliyosun o da yapabiliyosan bunda farklı bir durum var belli ki belki fizyolojik belki psikolojik
Cinler kabile halinde. Onlarında mensup oldukları topluluklar var. Zaten sayılarının çok fazla olduğu söylenir

Sen iyi bir insan değilsin ki, kaostan beslenen, insanları birbirine kırdırmaktan zevk alan, birine laf sokunca üç gün zevkten uyuyamayan, insanların başarısızlıklarından nemalanan ileri seviye manipülatif toksik birisin. Ben sana neden hoşgörü ile yaklaşayım senin fıtratında bu yok ki, anladığın dilden konuşuyorum.

Ayrıca ben bir aynayım, kendini görmekten rahatsız olmanı, sana yaptığım bir saldırı olarak göstererek beni manipüle edemezsin. Alakasız emsaller vererek kendini haklı çıkarmaya çalışmak, bu kadar mı yani ? Tam bir hayal kırıklığısın.

Neyse benden sana bir tavsiye; insanlara ben bunu nasıl manipüle ederim diye yaklaşmaktan vazgeç. Üç beş kişinin gözünde parlamayı değil, güneş gibi dünyayı aydınlatmayı seç.

Enerjini kendin hariç her şeyde kullanarak egonu besleyeceğine, kendine kanalize etsen harika şeyler üretebilirsin. Bu sayede ruhundaki kendine itiraf edemediğin mutsuzluğa ya da tatminsizliğe son verebilirsin, yapabilirsin, yürekten isterim.

Sen iyi bir insan değilsin ki, kaostan beslenen, insanları birbirine kırdırmaktan zevk alan, birine laf sokunca üç gün zevkten uyuyamayan, insanların başarısızlıklarından nemalanan ileri seviye manipülatif toksik birisin. Ben sana neden hoşgörü ile yaklaşayım senin fıtratında bu yok ki, anladığın dilden konuşuyorum.

Ayrıca ben bir aynayım, kendini görmekten rahatsız olmanı, sana yaptığım bir saldırı olarak göstererek beni manipüle edemezsin. Alakasız emsaller vererek kendini haklı çıkarmaya çalışmak, bu kadar mı yani ? Tam bir hayal kırıklığısın.

Neyse benden sana bir tavsiye; insanlara ben bunu nasıl manipüle ederim diye yaklaşmaktan vazgeç. Üç beş kişinin gözünde parlamayı değil, güneş gibi dünyayı aydınlatmayı seç.

Enerjini kendin hariç her şeyde kullanarak egonu besleyeceğine, kendine kanalize etsen harika şeyler üretebilirsin. Bu sayede ruhundaki kendine itiraf edemediğin mutsuzluğa ya da tatminsizliğe son verebilirsin, yapabilirsin, yürekten isterim.

eşimle balayına baliye gittim

havuz başında okul dönemi bir anımı anlattım ona bir arkadaşla ilgili çocuğuda senelerdir görmedim

akşamına kutada gezerken o arkadaşla karşılaştık

12 bin kilometre ötede senelerdir görmediğim arkadaşımı nasıl
oluyorda o gün görüyorum

Yaz korkma illuminati de tanıdıklarımız var bişi olmaz @Okan Mason

İlluminati de ruhunu şeytana satanların emrine bazı cinlerin verildiği söyleniyor mesela bilgin var mı

Bu uzaylı muhabbetleri de cinleri uzaylı ayağına insanoğluna tanıtmakmış yazılanlara göre,uzaylı dedikleri cinlermiş esasen

Olaylar 2 rüya gördüm, bir ses duydum,karabasan geldi kadar basit değil psikolojiyi darmadağın edecek durumlar var

uzaylı yok diyen cahildir

kendi gözlerimle gördüm

Bu arada paranormal kategorisine girer mi bilmem ama evrende bazı fenomenlerin olduğuna inanıyorum eşzamanlılık bunlardan biri, Carl gustav jung' da bu konuyla çok ilgilenmiştir kısaca özetleyeyim.

iki ayrı olayın birbirleriyle bağlantılı bir biçimde aynı anda gerçekleşmesine eşzamanlılık adı verilir.

örneğin;bir arkadaşımızı düşündüğümüz anda telefon etmesi, kitap okurken “bomba” kelimesini gördüğümüzde,etrafımızda ya da tv ‘de vb...) patlama sesi duymamız, tesla bobini üzerinde düşünürken bir yandan da açık olan radyoda tesla grubunun müziğini işitmek gibi...

İnsanların yakınlarının ölümlerini sezmesi, öncesinde rüyalar görmeleri gibi. Aslında katı bir materyalist sayılırım ama çok eşzamanlılık yaşadım 10 yıl hiç görüşmediğim bir arkadaşımı düşündükten 10 saniye sonra beni araması, bir gün önceden rüya da birilerinin ölümlerini görmem gibi şeyler yaşadım ama bunları hep denk gelişe bağladım ben sanki adını koyamadığımız fenomenler cirit atıyor evrende ama hala üzerinde net bilgi sahibi değiliz gibi.

Şu kuantum meselesi çözülürse bilim adamları ve şarlatan yan yana gelecek gibi görünüyor.
Telepati kavramı var da çalışma çıktıları tutarlı deği.

Paralel evrenlerde de boyut kavramı var, her ihtimal sonsuz evren doğurur, geçiş yaparsın vs diye ama bilimsel çok kitap okusam da onun da tabii net bir karşılığı yok.

Telepati kavramı var da çalışma çıktıları tutarlı deği.

Paralel evrenlerde de boyut kavramı var, her ihtimal sonsuz evren doğurur, geçiş yaparsın vs diye ama bilimsel çok kitap okusam da onun da tabii net bir karşılığı yok.

bilimsel olmasada
küçük bir kanıt var bu konuyla ilgili
dejavu

İşte onlar cin

Başka bir canlı/varlık değil

vallah bilmem senelerce önce gece gökyüzünden ışıklı birşey indi şöyle tahmini 2-3 km üstümüzde durdu
bir 10 saniye durup salisede uzaya doğru uçup gitti

eğer amerikalıların bizden gizlediği birşey yoksa teknoloji babında

başka açıklaması yok

Benim başıma bu kadar ağırı gelmedi ama 1.derece tanıdığım koca insana gece yatağında defalarca sofra kurduklarına şahidim

Dün söylemeyi unuttum benim gittiğim kuaför var çocuk 2-3 senedir bunlarla uğraşıyorum evliligim bitti eşimden soğudum eve boş kafayla giremiyorum demişti. O kadar hocaya gittim faydası olmadı en son bir tanesi eve geldi yatakları flan atın evden dedi okudu üfledi bir şey demeden gitti bir daha da gelmedi dedi. En büyük arzusu da bunlardan biriyle beraber olmakmış. Anlatırken ağzının suyu akıyordu sen bi doktora git dedim. 😀

Bu surlarda yaşanan olay ile ilgili haberlere o dönemde baktığımda kan donduran bir kelime var. İspatlanamasa da " Ritüel " ya da ispatlansa bu bir ritüel denilerek halk ile paylaşılır mıydı ?

Geri
Üst Alt