Paranormal Olaylar Başlığı

Bu hikayeyi daha önce kimseye anlatmadım:

Münih’te yaşıyorum. lise yıllarında çıktığım bir kız vardı, ilişkimiz kısaydı ama çok yoğun geçti. yıllar sonra trafik kazasında öldü. cenazesine gidemedim çünkü türkiye’de defnedildi. içimde hep ukde.

ölümünden sonra yaklaşık bir ay geçti. gece 02:00’de telefonum çaldı. ekrana baktım: onun adı yazıyor. bir an beynimden vurulmuşa döndüm.

elim titreyerek açtım. önce sessizlik, sonra çok boğuk bir ses:

“beni unuttun mu?”

kalbim deli gibi atmaya başladı. “alo?” diye fısıldadım. cevap yoktu. sonra yine aynı ses, ama bu kez daha net:

“hala yalnız mı uyuyorsun?”

dilim tutuldu. tam cevap verecektim ki ses bir anda değişti, derinleşti ve inanılmaz absürt bir cümle geldi:

“çünkü yanına geliyorum… ve üzerindekileri çıkarıyorum.”

bir anda arka fonda garip inlemeler başladı. ben korkudan değil, utançtan donakaldım. çünkü fark ettim ki ses aslında “ölen sevgilim” değil… numarayı devralan bir almancı dayı, gece 02:00’de hatalı şekilde erotik hat arayacağını sanıp beni aramış.

adam devam ediyordu:

“ooo, sen de mi slip giyiyorsun? benimkini de çıkar…”

o an panikten telefonu kapattım, ama yanlışlıkla hoparlör açıktı. ev arkadaşım bütün olayı dinledi. sabaha kadar ağladı gülmekten.

hala ne zaman telefonum gece çalsa içimden şu geçiyor:

“umarım öbür dünyadan değil, erotik hattan arıyorlardır.”

Bari ben ciddi birsey yazayim : )

Esimin dedesi vefat etti 3 sene once cok mubarek bir insandi ..
Damadi koyden donerken mezarliktan geciyormus aracla mezarliga yaklastikca inanilmaz guzel bir koku sardi etrafi dedi.. Sonra arka koltukta bir varlik hissetmis bildigin kayinpeder geldi oturdu diyor..Korkudan bakamamis..Sesli sesli bildigi tum dualari okumus 1-2 dk falan surmus bu durum .. Olayi yasamamama ragmen yazarken bile tuylerim diken diken oluyor..
Dedenin ölumunden once de soyle bir durum yasadim..Dede - Nene kendi hallerinde tam ahiret insanlariydi diyeyim.. Dede bayadir hastaydi benim kucuk kizi sayiklama baslamis napiyor ne ediyor diye esimle kizim Ankaraya gitti biz oglanla Orduda kaldik isguc yuzunden.. 1 hafta falan baya mutlu olmus esimi almaya gittigim gece adamcagiz vefat etti - 1 gun sonra baska torunu da universiteye gidecekti sanki adamcagiz herkesi beklemis gorup helallesip vefat etmis gibi oldu kimse de uzaktan gelmek zorunda kalmadi gibi dusunun..
Nene de 2 hafta once vefat etti.. tatilden donduk Ankaraya ugradik 2 gun neneyi gorduk .. Yola ciktik yarim saat sonra aradilar donun vefat etti diye en bomba kisma geliyorum universiteye gidecek torunlari yine o aksama otobus bileti almisti.. Yine herkesi gorup kimseyi yormadan oldu gitti kadincagiz..
Bizim sansimiz mi onlarin mubarekligi mi bilemedim.. Ama gercekten iyi insanlardi mekanlari cennet olsun..

Hayrola inş ağabey
Ağabey bir kızla flirt ediyorduk sonunda beni evine davet etti. Kiz o gece cok cilveliydi baya votka bira falan icip eglendik sonra ben bir wc ye gideyim sikistim dedi.
Tamam dedim bende sikismistim o cikinca girdim iceri klozetin kapaği kalkikti. hazir kaldirmis bende ayakta iseyeyim derken. Kapağini nicin kalkik oldugunu dusunmeye basladim cunku kizlar ayakta iseyemezdi.
Cikinca kiz bana bir tepsi tekila shot getirmisti. Hadi ic diyordu ben ictikce kizin altinda yandan duz cizgili bir adidas esofman belirdi.
Ayyy cok sicak oldu cam ac dedim, sanki goguslerim cikmista ates basiyor gibiydi.

Ardindan ben koltuga baygin bir halde uzanmistim. Tavandaki lamba bir ileri bir geri sallanmaya basladi.
Ben kesin deprem oluyor diye korkudan dua ediyordum.

Sabah uyandgimda evde kimse yoktu, hatta kaldiğim evde kizin değil. Günlük kiralik bir evmis daha ilginci kizi da aradim ama vodafone na kayitli boyle bir numara yok diyordu.

Ustat bana ne olmus olabilir?

Hadi bitane geldi aklıma, bizim köylü bir arkadaş İstanbul'a gelmişti fena bozdu kendini alkolden maddelere geçiş yaptı, gece gündüz uyuşturucu kullanıyordu , Bodrum güneş görmeyen 2 odalı bir evde tek yaşıyordu, sürekli birşeyler görmeye başlamıştı anlatmasına göre, bende oğlum içip içip halüsinasyon görüyorsun , velhasıl iş bayağı bi ciddiye bindi, Havas ilmine sahip meşhur Veli hoca diye biri vardı bize yakın, bunu aldık götürdük oraya , ben hala taştaş yapıyorum, biraz çek kafayı öyle gidelim hoca inansın falan diyorum , meğerse hakkaten cinlenmiş , hoca bunu arabanın emniyet kemerine benzer birşeyle ellerini bağladı, okumaya başladı, bizimki çıldırdı bambaşka birşeye dönüştü, tek eliyle 5 kişinin koparamayacagı kemeri kopardı , ivedilikle olay mahalini terkettim , sebebi ise tırstım

Bazen müge anlı kolajlarını izliyorum

Üfürükçü dosyası işlerken büyüdür,cindir vs sürekli böyle şeylere inanmayın diyo ama kuranda büyünün,cinin olduğu yazıyor

Olduğunu mu bilmiyo yoksa bilmediğini mi bilmiyo

O bizi ilgilendirmez boşver onu

Hiç definecilik işlerine dadandın mı vardır sende bişiler
Daha denemedim hiç, ama vakti zamanında birinin atının ayağı battı giderken ve şuanda isim vermek istemiyorum, İstanbul'da bayağı zengin bir aile kendileri , bir ara bakacam o işlere, çarpılma falan oluyormuş en sevdiğim, teyze oğlu çarpıldı bikere onu anlatacam sonra, şuan araç kullanıyorum

Daha denemedim hiç, ama vakti zamanında birinin atının ayağı battı giderken ve şuanda isim vermek istemiyorum, İstanbul'da bayağı zengin bir aile kendileri , bir ara bakacam o işlere, çarpılma falan oluyormuş en sevdiğim, teyze oğlu çarpıldı bikere onu anlatacam sonra, şuan araç kullanıyorum
Oha

Allah affetsin, dalga amaçlı yazmıyorum ama olayın şokundan sonra biraz komik geldi.
Hiç bally çekenin yanında bulundunuz mu?
Ben bunu 1998 sonuna kadar bilmiyordum. En azından madde olarak kullanılmasını.
Neyse 1 tane kız yüzünden bunların arasına düştüm ama daha önceleri sadece parkta, kıyıda köşede geceleri karanlıkta çektiklerinden net gormezdim zaten çoğunlukla ölü gibi olurlardı sonra uyurlardi. Şahit olmadım ama o gruptan birisi ballynin etkisiyle babasını havaya kaldırıp 4. kattan atmaya çalışmış vs vs
Sonraları bunlardan birisi beni eve çağırdı. Babası işte. Sonra bu ballyi poşete koyup çekmeye başladı. Bir süre sonra bunun gözler bildiğin bembeyaz oldu. Artık göz üste mi kaydı yana mı alta mı bilmiyorum ama gözler bembeyaz oldu. Sonra kendi kendine konuşmaya başladı, gülümsemeler filan. Ayağa kalkıp kapıyı açtı " buyrun, oturun, nasılsınız? " vs vs bildiğin tek kişilik tiyatro oynuyor. Bende de hafif tırsma başladı hatta ne olur ne olmaz diye tetikteyim. ( Asıl gerilim şimdi)
Şimdi bunun gözler beyaz, bir süre sonra kapıyı biri açtı ama gözler siyah. Lan noluyor filan muhtemelen benim de rengim beyazlamıştır. Sonra küçük kardeş sonra annee diye çığlık filan vs vs. Meğerse gelen abisi, o da görme özürlüsuymüş. Tabi o an ortamın da etkisiyle kavrayamadim.
Annesi bağırdı çağırdı ağladı ama çocuk yarı ölü yarı baygın boş boş bakıyordu.
Bana da oğluma izin verme, ona sahip çık vs vs ağlasa da o geceden sonra 1 ay içinde tamamen koptum.
Eğer madde kullanan birisine denk gelirseniz selam bile vermeyin. Bambaşka birisine bürünüyorlar. Hiçbir şey hatırlamıyorlar

Geri
Üst Alt