Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 15.213
- 15.938
- 2.323
İblisin cennetteki ismini biliyonmu abiİblis özel isimdir renktaş. "Bir iblis" diye bir ifade olamaz. Gördüğün bir ifrit olabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İblisin cennetteki ismini biliyonmu abiİblis özel isimdir renktaş. "Bir iblis" diye bir ifade olamaz. Gördüğün bir ifrit olabilir mi?
Hayrola inş ağabeyRüyamda Zoran Sinoviç gördüm
@Sadri Baykam
Ağabey bir kızla flirt ediyorduk sonunda beni evine davet etti. Kiz o gece cok cilveliydi baya votka bira falan icip eglendik sonra ben bir wc ye gideyim sikistim dedi.Hayrola inş ağabey
Sence taharet alıyormu?Bazen müge anlı kolajlarını izliyorum
Üfürükçü dosyası işlerken büyüdür,cindir vs sürekli böyle şeylere inanmayın diyo ama kuranda büyünün,cinin olduğu yazıyor
Olduğunu mu bilmiyo yoksa bilmediğini mi bilmiyo
O bizi ilgilendirmez boşver onuSence taharet alıyormu?
Daha denemedim hiç, ama vakti zamanında birinin atının ayağı battı giderken ve şuanda isim vermek istemiyorum, İstanbul'da bayağı zengin bir aile kendileri , bir ara bakacam o işlere, çarpılma falan oluyormuş en sevdiğim, teyze oğlu çarpıldı bikere onu anlatacam sonra, şuan araç kullanıyorumO bizi ilgilendirmez boşver onu
Hiç definecilik işlerine dadandın mı vardır sende bişiler
OhaDaha denemedim hiç, ama vakti zamanında birinin atının ayağı battı giderken ve şuanda isim vermek istemiyorum, İstanbul'da bayağı zengin bir aile kendileri , bir ara bakacam o işlere, çarpılma falan oluyormuş en sevdiğim, teyze oğlu çarpıldı bikere onu anlatacam sonra, şuan araç kullanıyorum