Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin üstadYemin ediyorum daha 30 saniye önce aklımdaydı böyle bir başlık açmak. Helal Samet üstat.
@Mustafa İnaçNöbette bir cin konusu açılmıştı tabii oradan aklıma geldi benim de.
Hiç bu işlere bulaşmayan birisi olarak merak ediyorum, ne yapılıyor, nasıl temas kuruluyor? Sadece sesler mi duyuluyor görüntü de var mı? Ses ya da görüntüyü şöyle bize güzelce tasvir edecek, bu olayların neler hissettirdiğini güzelce anlatacak birileri varsa Yaz günlerimize biraz heyecan katmış oluruz.
Fazla merak iyi bir şey değil. Heyecan duyulacak başka konularda var hocam akıl sağlığını mı kaybetmek istiyorsun.
Başından geçeni anlattın diye akıl sağlığımızı yitirmeyiz herhalde ama sen bilirsin kardeşim tamam.Fazla merak iyi bir şey değil. Heyecan duyulacak başka konularda var hocam akıl sağlığını mı kaybetmek istiyorsun.
Biz ve akıl sağlığıFazla merak iyi bir şey değil. Heyecan duyulacak başka konularda var hocam akıl sağlığını mı kaybetmek istiyorsun.
Siz aramayın diye öyle demişlerÇocukken köyde bir kayalık var altında da altın var ama arayan çarpılıyor derlerdi sallıyorlardı haliyle ama yanından geçerken tırsardık tabi.
Yazdayız zaten.Yazın da okuyalım.
Sene 2010 11 falan evliyim o zamanlar, bilgisayarlarda takılıyorum gündüz vakti can sıkıntısı, Aleister Crowleyi ilk defa duydum nerden denk geldiysek araştırmaya koyuldum , farklı yabancı sitelerde videolarına ulaştım, yeraltında zil karanlık yerlerde büyü falan yapıyor, şuan o videolar yok belki deepwebte falan bulabilirsiniz, neyse abi, herif inanılmaz korkunç sessizce kısık sesle İbranice birşeyler okuyor , farklı kısık sesler karışıyor falan bide 5+1 hoparlör bağlı yanımdada hanım kapat şunlarla uğraşma korkuyorum falan diyor , sen git akşam yemeğini hazırla bırak az izliym acayip güzel lan dedim , öğün bayağı 2,3 saat uğraştım,
Akşam annemlere falan gittik yani unuttum bile ne izlediğimi, gece oldu yattık abi , karabasan muhabbeti boğuluyorum , ama bilincim tamamen açık hanıma duyurmaya çalışıyorum birşeyler yapsın diye , inlerkeren falan hanım uyandırıdı noluyo dedi , dedim kabus gördüm heralde , tekrar uyudum , budefa astral seyahat gibi düşün, bilincim tamamen açık kendimi hanımı yatakta görüyorum yani , mutfağa gideyim dedim kapının tam dibinde koyun yatıyor yerde bana bakıyor ama ayakları ahtapot ayağı şeklinde, ben kalan ömrümde bir daha öyle korkunç birşey görebileceğimi zannetmiyorum, öyle bir bağırarak uyandım ki, uyanınca fena sinirlendim ama noluyo lan dedim koyacam kabusuna şimdi he dedim , döndüm tekrar uyudum bunlar uykuya dalar dalmaz oluyor tabi
Kedim vardı bazen geceleri gelir battaniyenin altına girer göğsümde uyurdu , yada sırtımda, kedi atladı yatağa uyandım, yüzüstü yatıyorum, sırtımdan yavaş yavaş yukarı doğru geliyor, bende bekliyorum ki hanım battaniyeyi kaldırsın da girsin alta sırtımda yatsın diye , ağalar benim enseyi bir dişledi , ateş gibi yakıyor böyle, hareket edemiyorum bağırıyorum sesim çıkmıyor iniltilerime yine hanım dürttü epey , kendime geelir gelmez iki elle hanımın boğazına yapıştım Kara boğma yapıyom, çabuk kendime geldim , hanım korkudan bembeyaz kesildi , dedim ulan yeter gözümü kapatır kapatmaz be ulan bu kâbus bindiriyor hemen , hanım dedi ben sana demedim mi o büyü videolarıyla uğraşma diye , o an kafaya dank etti , oturdum yatakta öyle dedim iyi sen tamam , elimi enseme attım, çocukken ısırarak saat yapardık kolumuza o hesap diş izleri ensemde ve ıslak, hemen Ayetel Kürsi ve Felak Nas okudum yattım birdaha bişey rahatsız etmedi şükür
Edit: kedi bu arada kendi yatağında yatıyordu yerinden hiç kalkmamış