Üye Görüşü Paranoyak Bir Senaryo mu, Yoksa Muhtemel Olacaklar mı?

Cok Sacma degil bu teori, gidisat bunlara bir ipucu veriyor gibi. Ama Sneijder,Melo,Muslera gibileri gönderecegimize, Selcuk,Burak,Pandev,Dzemaili ve nice kadroda bile olmayanlarin maaslarindan kurtulmanin bir yolunu bulmak cok daha mantikli olur.

Yogh Yogh bişi olmaz kafana takma bişi olmaz.

abi bırak hikaye yazmayı ünal denen gider ayak GalataSaraya hainliğini yaptı, kulübün ekonomisini batırdıu kaçtı gitti. şimdi ondan sonra gelenler onun pisliğini temizlemek için bir kaç sene uğraşacaklar. allahından bul ünal denen.

evet gerekli ekonomik tedbirler alınacak buda taraftara yıldız futbolcu izleyememe olarak geri dönecek. tabi amatör branşlardada aynı durum geçerli.

3 yildir hangi yildiz oyuncumuzu satmisiz?

Ayrica ekonomik problemler Sneijder satilarak cozulemez yonetimin Sneijder ile simdi sozlesme uzatmasinin sebebi o paralari vermek istememesi ki bunda haksiz gorulecek bir taraf yok.

Sneijdere hic bir kulup 10 milyon euronun uzerinde teklif yapmaz, mumkun degil. Bizde aldigi paranin yarisini da alamaz.
Sene sonu yillik ucretini indirir sozlesme uzatilir merak etmeyin.

Su takimda para edecek bir Muslera var onu da satmazlar,satarlarsa yerine gelecek Turk oyuncu yok Avrupadan ortalama bir kaleci getirmek gerekir ondanda zaten zarar edilir,macera aramazlar.

Yapilacaklar
1 yildiz maliyetli oyuncu alinmaz
2 yillik maaslarda indirime gidilir

Futbol takiminda baska bir sey olmaz.

Arti olarak dunyanin hic bir yerinde oyuncuyu keserek taraftardan sogutamazsin. Boyle bir sey akil mantik dahilinde degil, bunlari nasil uretiyorsunuz?

Harbiden koka kafasi

Arti olarak dunyanin hic bir yerinde oyuncuyu keserek taraftardan sogutamazsin. Boyle bir sey akil mantik dahilinde degil, bunlari nasil uretiyorsunuz?

Harbiden koka kafasi

Söylediklerine bakınca herşey güllük gülistanlıkmış gibi geldi...

Muslera ve Wesley'i satmak istediklerini cümle alem biliyor...

Pazildan sonrasi beni dusunmeye itti biz gercekleri yanlis mi biliyoruz diye sorguladim.. Arastirdim net sekilde sunu soyleyeyim fenerli arkadaslara bile sordum sonuc.. Dogrusu puzzlemis..

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Harbiden koka kafasi
Ya oğlum senelerdir böyle yapıyorlar Türkiye de birini satmak istediler mi. Ne anlatıyorsun sen yahu? Herhalde bu sene başladın Türkiye de futbol seyretmeye.

I am the one who knocks!

Söylediklerine bakınca herşey güllük gülistanlıkmış gibi geldi...

Muslera ve Wesley'i satmak istediklerini cümle alem biliyor...

Ben bilmiyorum.

Size gore sozlesmesinin son yili olacak 30 yasinda ki topcudan 20
Her ne kadar iyi olsada istatik bakimindan CL 5 macta 15 gol yemis kaleciden 30 milyon euroda gelir bekliyorlardir kesin.

Bunlardan elde edilecek gelir ile Hamit,Selcuk,Burak,Dzemaili,Pandevin yillik ucreti odenmez be.

Boyle ilkokul mantigiyla gunu kurtarmak icin isler mi yapilir ?

Aysal manyagi babasinin parasi gibi dagittigi yillik ucretler toparlanir, taraftarin en sevdigi 2 oyuncuya dokunulmaz.

Ben bilmiyorum.

Size gore sozlesmesinin son yili olacak 30 yasinda ki topcudan 20
Her ne kadar iyi olsada istatik bakimindan CL 5 macta 15 gol yemis kaleciden 30 milyon euroda gelir bekliyorlardir kesin.

Bunlardan elde edilecek gelir ile Hamit,Selcuk,Burak,Dzemaili,Pandevin yillik ucreti odenmez be.

Boyle ilkokul mantigiyla gunu kurtarmak icin isler mi yapilir ?

Aysal manyagi babasinin parasi gibi dagittigi yillik ucretler toparlanir, taraftarin en sevdigi 2 oyuncuya dokunulmaz.

Basında çıkan haberlerin sipariş ile verildiğini biliyor olman gerekir... Bu siparişi verenler ise yönetimdeki isimler... Her zaman böyle olmuştur. İlk önce alıştırırlar taraftarı, sonrasında da satılır...

Muslera'dan 25-30 beklenmesine gerek yok... Yıllık ücretleriyle birlikte 8-10 arası bir ücrete satsalar bile kar olarak görüyorlar... Wesley'i de 10-15 milyona satacak olurlarsa kendilerini karlı görürler...

Ayrıca yapmak istedikleri bu... Yapabilecekleri anlamını taşımıyor...

Basında çıkan haberlerin sipariş ile verildiğini biliyor olman gerekir... Bu siparişi verenler ise yönetimdeki isimler... Her zaman böyle olmuştur. İlk önce alıştırırlar taraftarı, sonrasında da satılır...

Muslera'dan 25-30 beklenmesine gerek yok... Yıllık ücretleriyle birlikte 8-10 arası bir ücrete satsalar bile kar olarak görüyorlar... Wesley'i de 10-15 milyona satacak olurlarsa kendilerini karlı görürler...

Ayrıca yapmak istedikleri bu... Yapabilecekleri anlamını taşımıyor...

Taraftar baskisiyla Prandelliyi yolladik diyen adam bunlar yahu. Taraftari karsilarina alamazlar.

Ekonomik olan teoriler in gerçekleşme ihtimali bence yüksek,
Ancak özür dileme olayı bence imkansız gibi

Geri
Üst Alt