Üye Görüşü Paranoyak Bir Senaryo mu, Yoksa Muhtemel Olacaklar mı?

dediklerininiz çok mantıklı bende aynı fikirdeyim ama bir mucize olup bu dediklerinizin olmaması için dua ediyorum ;(

30 Kasım 2014 te yazmışım bu yazıyı...

Saygılar. Nasılsınız arkadaşlar...

iyiyiz abi sahur yapıyoruz sen nasılsın

stay-paranoid-and-trust-no-one-2.png

- Siyasi güçle ters düşülmeyecek ve geçmişten kalan olumsuzluklar silinip aradaki buzları eritme adına bazı .......... ler/lar (adını siz koyun) yapılacak.

bence yabanci oyuncu almayip yerli cöplere yönelmelerinin sebebi bu.

Yazıyı okurken güncel bir yazı sanıyordum tebrikler ozamandan bugünleri görmek :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin bu kadar ekonomik kaygıları varsa sabriye senelik 6 milyon lira vermezdi eğer bunlar bahane edilecekse insanlar sabriye verilen 6 milyon liranın hesabını soracaktır bunu hesaba katıyorlardır umarım sabrinin kötü oynayacağı her maç dursunda,hamzada taraftarın tepskisini kaldırabilirler umarım o anda.

:hat:

Bunları yazdığımda tarih 30 Kasım 2014 ...

İçimden geçeni açık açık yazacağım;

- Kulüp küçülmeye gidecek. Bunun içinde ilk etapta iki yıldız ve satabileceğimiz diğer oyuncular belki de ederinden düşük fiyatla maaş+bonservis bedelleri göz önünde bulundurularak nakite çevrilecek . Bahane olarak ise ekonomik sıkıntılar gösterilecek.

- Asla, yerlerine onları aratmayacak oyuncular alınmayacak. Bu sezon ve belki de önümüzdeki sezonda gelecek yönetim tarafından tabiri caizse top çevirelecek. Ne çıkarsa bahtımıza hesabı.

- Maaşlarda indirim istenecek. Kabul etmeyenler satılacak. Yine sebep ekonomik olarak gösterilecek.

- Siyasi güçle ters düşülmeyecek ve geçmişten kalan olumsuzluklar silinip aradaki buzları eritme adına bazı .......... ler/lar (adını siz koyun) yapılacak.

- Hedefler küçülecek.

- Rakiplerle özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş ile olan husumetler artık olmayacak. Bunun için gerekirse taviz verilecek. Gerekirse özür dilenecek.

Kısacası sanki Türk Futbolunun kötü gidişatın tek sorumlusu Galatasaray'mış gibi faturayı biz ödeyeceğiz ve suçlu ilan edilir gibi geri adım atıp adeta pes eden biz olacağız.

Bakın , neden bunlar aklıma geldi biliyormusunuz. Çünki aşağıdaki pazılın parçalarını bir araya getirdim ve yukarıdaki şeyler ortaya çıktı ;

- Prandelli ne demişti ? Hatırlayın : " Bizim hedefimiz lig" Bu size bir ipucu vermedi mi?
- Sneijder maç kurtaran adam olduğu halde ilk 11 de tercih edilmedi ve adeta Sneijder-taraftar ilişkisi soğutulmaya çalışıldı.
- Onun yerine neredeyse her maç saç baş yolduran isimler banko kadroda yer buldu.
- Yönetim göreve geldiğinden bu yana ağzından tek bir Fener ve Beşiktaş aleyhine bir açıklama olmadı.
- Yine göreve geldiklerinden bu yana taraftarın yüreğine su serpecek yıldızların kesin takımda kalacağına dair net açıklamalar yapılmadı.
- Onun yerine Dünya Kupasında bir maç yayını esnasında Sneijder için eleştirilerde bulunan Hamza Hamzaoğlu göreve getirildi.
- GSTV de mevcut futbol ortamına dair eleştirilerde bulunulan bir program olan ASLAN MECLİSİ programı yayından kaldırıldı.

Medyadaki Galatasaray düşmanlığından hiç bahsetmedim bile.

Bu arada yukarıda olacağını düşündüğüm şeyler gerçekten ekonomik sebeplerden mi yapılacak, yoksa bazı tehditler yüzünden mi orasını zaman gösterecek.

Açıkçası ben gelecekten çok ta umutlu değilim. Saygılar...

Herşey olabilir. Çünkü akıl almaz işler yapılıyor. Tuhaf..

Buyur Hayri'ciğim. Bir şey mi diyecektin... :hat:

Paranoyak bir senaryo.

Hala mı?

Fazla alkol aldım bugün ama hala ulaşamadım ahmet abi sana.

Keşke alkol almasaydın. Ben bunları alkolsüz yazmıştım...

bikere koka içmiştim böle bi kafa yapmıştı :ka21:

Normal kafayla okumayı dene bir de...

Helal abi, gercekten dediklerin bir bir cikiyor.

Bu Grosskreutz işinin altında da belki de en iyi transferi yapmış olma ihtimaline karşı yukarıdan gelen ;

"Lan naptınız siz. Hemen o işi ne yapın edin iptal edin" talimatı olduğuna dair bir şüphem var...

Ahmet Ağabey söylediklerinin hepsi çıktı, yoksa Fuat Avni sen misin? ;)

Ahmet Ağabey söylediklerinin hepsi çıktı, yoksa Fuat Avni sen misin? ;)

Valla üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :( Keşke çıkmasaydı. Ama çıktı...

Ayrıca ben bu yazıyı 30 Kasım 2014 te yazmışım.

Nisan-Mayıs 2015 te Dursun Özbek adaylığını koyduğunda ki hedeflerine de baktığımızda yazdıklarımın paralelinde söylemleri var...

Geri
Üst Alt