Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları | 26 Temmuz - 11 Ağustos

İlk madalya atıcılıkta gelmiş. Yarın takımlarda final mücadelesine çıkılacakmış sırbistan ile.

İnsanların anlamadıkları bu. Şimdi en ufak bir temasta bile faul çalıyorlar. Gidip o dönemdeki maçları seyretsinler. Çatır çatır kemik sesi geliyordu mücadeleler de. Hele detroit ile karşılaşırsanız. Bir dayak yemediğiniz kalıyordu.

MJ öyle bir dönemde oynadı. Bu yüzden tüm zamanların en büyük basketbol oyuncusudur benim gözümde.
Lebronuda çok yeni döneme ekleyemem adam sonuçta prime döneminde o cüssele destroyer bir basketçide...

son 1 yıldır briaz daha izliyorum basketi - FIBA çoğunlukla (NBA için uykumu bırakamıyorum artık) - midem bulanıyor faulleri falan görünce.

orta sahadaki faule bil şut çıkarır rolüyle serbest atış alma tripleri falan var - çok kibarlaştı basketbol.

benim için (belkide onlarda büyüdüm diye) - Bird / Magic kılpayı kaçırdığım bir dönem.

John Stockton
Jason Kidd
Iverson
Kobe
Jordan
Pippen
Kev. Garnett
Tim Duncan

gibi adamlar benim için basketbolun tepe noktası

voleybolda sayı sonrası Hakacılar gibi ifadeyle bağırma ne zaman başlamış acaba genel anlamda.

Lebronuda çok yeni döneme ekleyemem adam sonuçta prime döneminde o cüssele destroyer bir basketçide...

son 1 yıldır briaz daha izliyorum basketi - FIBA çoğunlukla (NBA için uykumu bırakamıyorum artık) - midem bulanıyor faulleri falan görünce.

orta sahadaki faule bil şut çıkarır rolüyle serbest atış alma tripleri falan var - çok kibarlaştı basketbol.

benim için (belkide onlarda büyüdüm diye) - Bird / Magic kılpayı kaçırdığım bir dönem.

John Stockton
Jason Kidd
Iverson
Kobe
Jordan
Pippen
Kev. Garnett
Tim Duncan

gibi adamlar benim için basketbolun tepe noktası
Magicin güzel bir sözü var. Bu aslında işi özetliyor.

"basketbolcular ikiye ayrılır. biz normal adamlar vardır, diğer yanda ise tek başına michael jordan”

Oha 2-2 oldu lan. Bende bayağı geç geliyor görüntü.

Vargas ile bir kisi eksik oynuyoruz ISTIFA HCOAAAA

Geri
Üst Alt