Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.612
- 6.944
- 1.248
Spiker sanki satranç maçı anlatıyor. Bu kadar belli etmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birbirlerinin poposuna dokanmak içinbu voleybolda niye her sayidan sonra maci kazanmis gibi seviniyolar
Ali Koç, kulübü tarikat lideri gibi yönettiği sürece daha da artacak bu söylemler. Neyse ki voleybolcular entelektüel ve futbol toksikliğiyle alakaları yok.Şu milli takım üzerinden takımcılık yapmak baya baya artık utanmazlık seviyesini de geçti. Gelişen global kötü olaylar nazarında bunları aşmanın önemi daha da artarken, bizde tam tersi. Utanç yav.
Ben İlkin'e karşı voleybolcularda da bir mesafe hissediyorum; özellikle Eda ve Vargas'dan. Vargas'ınkini anlayabilirim bir nebze Kübalı açıklamasından dolayı ama Eda'ya ne oluyorsa?Ali Koç, kulübü tarikat lideri gibi yönettiği sürece daha da artacak bu söylemler. Neyse ki voleybolcular entelektüel ve futbol toksikliğiyle alakaları yok.
Busenaz TS'den Fb'ye geçen miydi? Parayı verip alınca onlar yetiştirmiş gibi sayılması yada onların Olimpiyatlara göndermiş gibi görünmesi saçma.Spiker de istiyorki Busenaz bir girişsin 10 saniyede nakavt etsin rakibi.
İlkinin o kübalı mübalı açıklaması doğru mu gerçekten ne demiş tam olarakBen İlkin'e karşı voleybolcularda da bir mesafe hissediyorum; özellikle Eda ve Vargas'dan. Vargas'ınkini anlayabilirim bir nebze Kübalı açıklamasından dolayı ama Eda'ya ne oluyorsa?
Hiç bir fikrim yok.Busenaz TS'den Fb'ye geçen miydi? Parayı verip alınca onlar yetiştirmiş gibi sayılması yada onların Olimpiyatlara göndermiş gibi görünmesi saçma.
Ben olsam milli takımda Kübalı oynatmam dediği rivayet ediliyor.İlkinin o kübalı mübalı açıklaması doğru mu gerçekten ne demiş tam olarak