- 27 Ocak 2010
- 139.379
- 105.711
- 5.648
lgbt bunu görse örgütü kapatırŞunun tipe bak buna kadin diyorlar birde.Bunlari buraya sokanlar yine kadinlar komik bir şekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lgbt bunu görse örgütü kapatırŞunun tipe bak buna kadin diyorlar birde.Bunlari buraya sokanlar yine kadinlar komik bir şekilde.
wclerini de kullandırıyolar cafede flnhiç ağlamasın kadınlar. bu sokuk woke kültürünü en çok onlar savundu mal gibi.
bu salak kültür yüzünden daha çok nefret edilecekler.wclerini de kullandırıyolar cafede fln
O birey trans mı değil mi bilmiyorum. Genel olarak bakarsak olaya kendi sosyal hayatında istediği gibi yaşasın ama yarışmalarda bunun önüne geçilmeli o kişi kendini duygusal olarak kadın olarak hissediyor olabilir ama fizyoloji olarak bir erkek vücuduna ve gücüne sahip spor aktiviteleri de fizik ön planda avantaj sağladığından buna izin verilmemesi gerekiyor. Eşitlik falan tamamda burada başka kişilere eşitsizlik oluyor.Kadın haklı. Biyolojik olarak erkek bireylerle dövüştürülmesi saçmalığın daniskası. Sosyal adalet diye diye dünyanın anasını şey yaptılar zaten. İnsanları zorla tercihlere saygısızlığa zorluyorlar.
adam travesti. biyolojik olarak erkek; testesteron filan değil olay.Testosteron yüksekliği ile alakalı koşucu Semenya'da zamanında aynı şekil suçlanmıştı bir 10 sene uğraştı sonunda haklı bulundu. Tipten yargılayacaksak onlarca basketbolcu voleybolcu da var böyle. İtalyan abla bahane üretmiş o yumrukla maç falan bırakılmaz.
O olayın kesinliği var mı rivayet benim bildiğim sabah twitter da çocukluk fotoğraflarını vs. yayınlamışlardı baya kız çocuğu doğruysa eğer.adam travesti. biyolojik olarak erkek; testesteron filan değil olay.
O olayın kesinliği var mı rivayet benim bildiğim sabah twitter da çocukluk fotoğraflarını vs. yayınlamışlardı baya kız çocuğu doğruysa eğer.
O olayın kesinliği var mı rivayet benim bildiğim sabah twitter da çocukluk fotoğraflarını vs. yayınlamışlardı baya kız çocuğu doğruysa eğer.